Εφημερίες Απριλίου Κ.Υ. Μύτικα. Αυξήθηκαν σε δέκα τέσσερις.


Για τον μήνα Απρίλιο το Κ.Υ. Μύτικα θα εφημερεύει στις 1, 2, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 11, 12, 14, 15, 18 και 19 του μηνός.
Διαπιστώνουμε ότι οι εφημερίες αυξήθηκαν εκ νέου και έγιναν δέκα τέσσερις, κάτι που είναι πάρα πολύ θετικό.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι:
  • Παρουσιάστηκε στο Κ.Υ. Μύτικα και η αγροτική γιατρός από τα αποτελέσματα του Οκτωβρίου 2016, όπως και η γιατρός επί θητεία του Π.Ι. Καστού, ενώ η γιατρός επί θητεία του Π.Ι. Κανδήλας δεν παρουσιάστηκε (πιθανόν άνοιξε η ειδικότητα της), εξού και η επαναπροκήρυξη του Π.Ι. Κανδήλας. 
  • Βούληση της 6ης ΥΠΕ είναι οι γιατροί που ήρθαν πρόσφατα να παραμείνουν στο Κ.Υ. Μύτικα, και τους καλοκαιρινούς μήνες (Ιούλιο - Αύγουστο), με την βοήθεια ενός επιπλέον ειδικευμένου γιατρού, να πάνε οι εφημερίες σε 25 - 30.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.