Απάντηση του Αντιδημάρχου Φυτειών κ. Γαζέτα Παναγιώτη, σχετικά με την παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του π. Δημαρχείου Φυτειών.


Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του π. Δημαρχείου Φυτειών είναι ένας χώρος που διατίθεται στους δημότες των Φυτειών και όχι μόνο, με σκοπό την εξυπηρέτησή τους. Έχει χρησιμοποιηθεί από τους συλλόγους της περιοχής, από τα σχολεία μας και από διάφορους φορείς του τόπου μας για εκδηλώσεις, συνελεύσεις, συγκεντρώσεις κλπ.
Όσον αφορά τα ερωτήματα που τέθηκαν (με πλήρη ανωνυμία) από την «Κίνηση Πολιτών Φυτειών» (;), οφείλω να ενημερώσω πως η αίθουσα αυτή παραχωρήθηκε αποκλειστικά από εμένα τον ίδιο ως Αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Φυτειών, έπειτα από υπογεγραμμένο αίτημα δημοτών των Φυτειών, οι οποίοι ζήτησαν να διευκολυνθούν για την κατάθεση των δηλώσεων ΟΣΔΕ από την ΕΑΣ Αγρινίου (ως γνωστόν από φέτος οι δηλώσεις μπορούν να υποβληθούν από διάφορους φορείς) και να μην χρειαστεί να μετακινηθούν εκτός Δημοτικής Ενότητας για το σκοπό αυτό. Η αίθουσα ΔΕΝ ζητήθηκε ποτέ από την ΕΑΣ Αγρινίου.
Επίσης σας ενημερώνω ότι εγώ δεν έχω ουδεμία προσωπική σχέση με την ΕΑΣ Αγρινίου και δεν εξυπηρετώ συμφέροντα κανενός τρίτου. Προσωπικές σχέσεις διατηρώ μόνο με τους επώνυμους δημότες του Δήμου μας.
Τέλος, ως Αντιδήμαρχος Φυτειών, επιθυμώ να γνωρίσω τα μέλη της «Κίνησης Πολιτών Φυτειών», να συζητήσουμε και να αναζητήσουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα καθαρά και επώνυμα. Είμαι διαθέσιμος για κάθε επικοινωνία, τα στοιχεία μου είναι γνωστά και το π. Δημαρχείο Φυτειών είναι πάντα ανοιχτό για όλους.

Με εκτίμηση

Γαζέτας Σ. Παναγιώτης
Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Φυτειών

4 σχόλια:

  1. Τα πιό αληθινά πολιτικά σχόλια είναι τα ανώνυμα , αρκεί όμως να είναι πολιτισμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οπως ειπες και μονο σου,η αιθουσα παραχωρειτε σε σχολεια συλογους κλπ,η εας ειναι ενας ιδιωτης για ποιο λογο να παραχωρησεις σε εναν ιδιωτη?δωσε και στην δημοσιοτητατο χαρτι να δουμε ποιοι υπεγραψαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως γνωστόν από φέτος οι δηλώσεις μπορούν να υποβληθούν από διάφορους φορείς μας λέτε. Για ποιο λόγο ο εν λόγο ιδιώτης φορέας έχει προνομιακή μεταχείριση έναντι των άλλων από ένα δημόσιο φορέα όπως ο Δήμος Ξηρομέρου; Γιατί νοθεύεται τον ανταγωνισμό;
    Και επειδή το τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια το ξέρουμε και ας προσπαθείτε εσείς να μας πείσετε ότι είναι σκύλος.
    Παροικούντες την Ιερουσαλήμ είμαστε και ξέρουμε τι συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ώπα ώπα περίμενε αντιδήμαρχε. Δηλαδή αν έρθει ομάδα πολιτών και ζητήσει την αίθουσα για να διευκολυνθούν στην κατάθεση φορολογικών δηλώσεων, θα δώσεις την αίθουσα και σε λογιστή? (άσε που είναι και επίκαιρο και σίγουρα αφορά πολύ περισσότερους από ότι αφορά το ΟΣΔΕ). Αν αιτηθούν πολίτες την αίθουσα για να έρθει μηχανικός και διευκολυνθούν για την τακτοποίηση κτιρίων θα δώσεις την αίθουσα σε μηχανικό? Και θα τη δώσεις και σε δασολόγο όταν αναρτηθούν οι δασικοί χάρτες και στο αιτηθούν δημότες? Αυτό αντιδήμαρχε λέγεται κάπως αλλιώς και όχι διευκόλυνση και κανονικά θα έπρεπε πρώτο το επαγγελματικό επιμελητήριο να σου ρίξει μήνυση περιποιημένη για διαστρέβλωση των όρων της αγοράς και του ανταγωνισμού. Για να μην πω και οι υπόλοιποι επαγγελματίες που θα ασχοληθούν με το θέμα των δηλώσεων ΟΣΔΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.