Κάτι αναφέρθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο για δύο ιχθυοκαλλιέργειες στην Δ.Ε. Αλυζίας. Θα μάθουμε και θα ενημερώσουμε.


Το Σάββατο 1 Απριλίου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου αναγνώστηκαν δύο έγγραφα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Επιτροπή Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων), που αφορούν δύο ιχθυοκαλλιέργειες στην Δ.Ε. Αλυζίας. Δεν ξέρουμε περισσότερα, αλλά θα φροντίσουμε να μάθουμε.
Γνώμη μας διατυπωμένη πολλές φορές στο παρελθόν, είναι ότι όσο η περιοχή μας (παραλιακή διαδρομή από Βελά, Μύτικα μέχρι Μαραθάκι και νησιά Κάλαμος, Καστός και Φερμίκουλα) παραμένουν στο χάρτη του χωροταξικου των ιχθυοκαλλιεργειών ως η μεγαλύτερη ζώνη ανάπτυξης ιχθυοκαλλιεργειών στην Ελλάδα, πάντα θα κινδυνεύουμε στο μέλλον να γεμίσουμε ιχθυοκαλλιέργειες.
Όποιος αυτό το τόσο απλό δεν το καταλαβαίνει και δεν το βλέπει, απλά εθελοτυφλεί.
Το θέμα είναι τι κάνουν στη πράξη οι τοπικές κοινωνίες και οι «ηγέτες» της. Ανακοινώσεις, χαρτούρα για το θεαθήναι, καταγγελίες στα καφενεία και μέχρι εκεί..., αποδεικνύουν ότι η τοπική κοινωνία αυτό θέλει και πλέον το πιστεύουμε... μιας και η παθητική της στάση ως τώρα αυτό δείχνει.

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ Η' ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να εχουμε για παραδειγμα το Μεγανησι.Μονο ετσι θα καταλαβουν
    τα λαμογια....διαφορετικα...χαθηκαμε.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.