Πρόσκληση Λαϊκής Συνέλευσης στον Μύτικα.


Μύτικας, 26.04.2017
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΥΤΙΚΑ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

Η Πρόεδρος της Τ.Κ. Μύτικα καλεί όλους τους κατοίκους και φορείς να μιλήσουν για τα προβλήματα που τους απασχολούν όσον αφορά τον Μύτικα στην Λαϊκή Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο την Τετάρτη 03/05/2017 και ώρα 07:00 μ.μ, με τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη, τον Αντιδήμαρχο κ. Λιβάνη Θεόδωρο (υπεύθυνο για θέματα ύδρευσης, φωτισμού και καθαριότητας), τους Αντιδημάρχους κ. Γκόλια Παναγιώτη, κ. Τσάρκο Βασίλειο και κ. Γαζέτα Παναγιώτη, καθώς και όλους τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της Δ.Ε. Αλυζίας.

Η Πρόεδρος Τ.Κ. Μύτικα

Βέρρη Ιωάννα

2 σχόλια:

  1. Ως απλός δημότης του δήμου μας θα ήθελα να ρωτήσω τα προεδρεία των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων του δήμου μας,
    -Για ποιό κυρίως λόγο και κατά την γνώμη των προεδρείων, η δημοτική αρχή του δήμου στερούσε απο τις κοινότητες στα δύομιση προηγούμενα χρόνια θητείας της το δικαίωμα της παγίας των 1.000 ευρώ προκειμένου τα προεδρεία να λύνουν ευκολότερα και καλύτερα προβλήματα της καθημερινότητας των κοινοτήτων,
    δέν υπήρχαν αρκετά στο ταμείο του δήμου χρήματα ή μήπως η αιρετοί του δήμου δέν εμπιστεύονταν ηθικοπολιτικά τα προεδρεία στην διαχείριση της εν λόγω παγίας ?
    Ευχαριστώ !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι όμως παράδοξο το γεγονός ότι ουδέποτε διαμαρτυρήθηκαν έντονα και δημόσια για το θεμελιώδες αυτό δικαίωμα της παγίας τα προεδρεία των κοινοτήτων που εξελέγησαν μέσα απο τους τοπικούς πολιτικούς φορείς της σημερινής αντιπολίτευσης του δήμου μας και με ίσως κάποιες εξαιρέσεις.
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.