Σχόλιο του κ. Λευτέρη Μάντζαρη για την πολύπαθη ανάπλαση της πλατείας Φυτειών.


Πηγή: Facebook.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Σίγουρα το Facebook, είναι ιδιωτικός χώρος, όπου κάποιος εκφράζει ελεύθερα τις σκέψεις του τις οποίες μοιράζεται μόνο με τους διαδικτυακούς του φίλους, αλλά όταν αυτός ο σχολιασμός αφορά τα κοινά και θέματα του Δήμου Ξηρομέρου (ανάπλαση πλατείας Φυτειών) και μάλιστα γίνεται από το μέλος της «Συμπολιτείας Ξηρομεριτών» κ. Λευτέρη Μάντζαρη, τότε εμείς το θεωρούμε είδηση που επιβάλλεται και πρέπει να δημοσιοποιηθεί.

Δείτε το σχόλιο του κ. Μάντζαρη που μάλλον είναι με αφορμή την χθεσινή σύσκεψη στις Φυτείες για την πλατεία:
ΙΕΚ Αρχιτεκτονικής στις Φυτείες!
Μ´ ένα σμπάρο δυο τριγόνια. Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ανοιχτό διαγωνισμό με θέμα την αρχιτεκτονική "μελετούλα" για την πλατεία των Φυτειών. Θα συμμετέχουν το Τοπικό Συμβούλιο, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, η Ένωση (τιμής ένεκεν λόγω προτέρου βίου του Δημάρχου), σχολεία, Γυμνάσια και όλοι οι φορείς οι οποίοι θα "ζωγραφίσουν" πως θέλουν την πλατεία.
Αργότερα θα ακολουθήσει και ίδρυση ΙΕΚ ΜΗχανικών που θα αναλάβει την "εκτέλεση" του έργου!!
Αλλά τι νομίζατε, πως θα εκτελούνται τα έργα;

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.