Τραγωδία στο Κάλαμο Λευκάδας χτες το βράδυ.


Τραγωδία χτες το βράδυ αργά στο Κάλαμο (περί 02:00 π.μ.). Για άγνωστη αιτία σπίτι εντός του οικισμού Καλάμου τυλίχτηκε στις φλόγες, με μεγάλο κίνδυνο για επέκταση της φωτιάς στα διπλανά σπίτια.
Δύο οχήματα πυροσβεστικά ερχόμενα από Λευκάδα πέρασαν μέσω Μύτικα απέναντι για να βοηθήσουν στη κατάσβεση της πυρκαγιάς. Τα κατάφεραν τελικά, όμως δυστυχώς είχαμε έναν άνθρωπο (άνδρας 63 χρονών) νεκρό μέσα στο κατεστραμμένο από την φωτιά σπίτι.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

1 σχόλιο:

  1. Καλό ταξίδι Γιάννη. Πολλοί κλαψαμε στο άκουσμα του τραγικου χαμου σου. Θα θυμομαστε πάντα την ευγένεια και την καλωσυνη σοΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.