Η μηχανή του χρόνου: Δημοτικό Σχολείο Μύτικα... γλυκές μνήμες.


Μία πολύ ωραία φωτογραφία από την δεκαετία του '60 του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα σας παρουσιάζουμε σήμερα. Απαθανατίζει ορισμένες μαθήτριες μαζί με την δασκάλα τους κα Ανθούλα Ζαβογιάννη.
Να πούμε την αλήθεια δε μπορούμε να αναγνωρίσουμε καμία από τις μαθήτριες που είναι στην συγκεκριμένη φωτογραφία και έτσι θα αφήσουμε στους αναγνώστες μας να παίξουν αυτό το γλυκό παιχνίδι της αναγνώρισης, της νοσταλγίας και της υπενθύμισης των ευχάριστων στιγμών του παρελθόντος.
Ευχαριστούμε θερμά τον Νίκο Σιδερωμένο (Νάκος) για την παραχώρηση της συγκεκριμένης φωτογραφίας όπως και πάρα πολλών άλλων. Ένας πραγματικός θησαυρός αναμνήσεων, που έχουμε σκοπό να σας παρουσιάσουμε σταδιακά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.