Η καταγγελία του Προέδρου του Καραΐσκάκη Ξηρομέρου Αθανάσιου Λιγνού για την άθλια κατάσταση του νερού (βίντεο).Η απάντηση του Προέδρου του Καραΐσκάκη Ξηρομέρου Αθανάσιου Λιγνού.
Ένας τοπικός σύμβουλος του χωριού, με το έτσι θέλω άνοιξε την γεώτρηση που λειτουργεί κυρίως τους θερινούς μήνες όταν δηλαδή η στάθμη απ τις άλλες δυο πηγές πέφτει, με σκοπό να ποτίσει το τριφύλλι στο χωράφι του!
Έχω ήδη ενημέρωση τις αρμόδιες αρχές. Συγκεκριμένα χθες πήγα και έκλεισα την γεώτρηση, άλλα ο συγκεκριμένος κύριος πήγε και την ξανάνοιξε αργά το βράδυ. Σήμερα ο Πρόεδρος του χωρίου μαζί με τον Αντιδήμαρχο επισκέφτηκαν πάλι την γεώτρηση και είδαν μαζί το πρόβλημα.
Ξανάκλεισε την γεώτρηση και περιμένουμε να σταθεροποιηθούν τα ύδατα έτσι ώστε να καθαρίσει το νερό! Από κει και πέρα, χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ,  ο Δήμαρχος έχει απαξιώσει πλήρως τον ρόλο του στο χωριό μας.
Πρέπει να αναφερθεί ότι ο Πρόεδρος του χωριού μας δεν προέρχεται από το συνδυασμό του Δημάρχου. Αξίζει να παρατηρήσεις ότι όσοι Πρόεδροι προέρχονται από τον δικό του συνδυασμό έχουν διαφορετική αντιμετώπιση και ευνοούνται ποικιλοτρόπως. Φαίνεται άλλωστε πόσο εύκολο είναι για κάποιους να αναστατώσουν ένα ολόκληρο χωριό για προσωπικά τους συμφέροντα. Ελπίζω να σας κάλυψα και ευελπιστώ το πρόβλημα να λυθεί σύντομα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.