Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Μύτικα.


Την Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου και ώρα 11:00 π.μ., κάτοικοι και φορείς (σύλλογοι) της Αλυζίας, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Μύτικα, το οποίο εδώ και κάποιες ημέρες λειτουργεί μόνο δύο ημέρες την εβδομάδα, αλλά το χειρότερο είναι ότι φαίνεται πολύ καθαρά πλέον ότι είναι θέμα χρόνου το οριστικό κλείσιμο του.
Δεν χρειάζεται εμείς να εξηγήσουμε τις μεγάλες επιπτώσεις που θα έχει σε όλη την Αλυζία ένα ενδεχόμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς του Μύτικα. Καθένας το αντιλαμβάνεται.
Εμείς το αναφέρουμε και ελπίζουμε να υπάρξει μία κινητοποίηση ΟΛΩΝ των κατοίκων της Δ.Ε. Αλυζίας, μήπως και καταφέρουμε να αποτρέψουμε την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη.
Η συγκέντρωση λοιπόν διαμαρτυρίας την Μεγάλη Τρίτη πρέπει να είναι μαζική για να έχει ελπίδες και μεγαλύτερες πιθανότητες να πιέσει περισσότερο αυτούς που παίρνουν τις συγκεκριμένες αποφάσεις.

1 σχόλιο:

  1. Ελα όμως κάποιοι πολιτικοί αφορίζουν τις δημοκρατικές ανοιχτές συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες.
    γιατί λένε προκαλοϋν " ζημιά " στην οικονομία και την ... ανάπττυξη.
    Ετσι λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.