Διάκριση για τον Ιατρό Βασίλειο Κ. Ζαμπέλη. Αναδείχτηκε διδάκτορας Σουηδικού Πανεπιστημίου.


Γράφει ο κ. Νίκος Θ. Νταής.

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι ο Βασίλειος Κων/νου Ζαμπέλης, Ιατρός Χειρουργός Ορθοπεδικός, την παρελθούσα εβδομάδα σε μια τιμητική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Λούντ της Σουηδίας, ανακηρύχτηκε ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ του Πανεπιστημίου τούτου στην παραπάνω ειδικότητά του!
Ο Βασίλειος Κων/νου Ζαμπέλης τίμησε την οικογενειακή του παράδοση στον Ιατρικό Κλάδο, αφού είναι εγγονός του αείμνηστου Σπύρου Κων/νου Ζαμπέλη, Ιατρού Δερματολόγου από τον Μύτικα Αιτ/νίας, ιδρυτού και ιδιοκτήτη της γνωστής Ιδιωτικής του Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» στην οδό 2ας Μεραρχίας στο Λιμάνι του Πειραιά και γιος του επίσης Ιατρού Χειρουργού Ορθοπεδικού Κωνσταντίνου Σπύρου Ζαμπέλη, που και αυτός μαζί με τον πατέρα του δραστηριοποιούνταν στην ίδια Κλινική, αλλά ο Κωνσταντίνος Ζαμπέλης δραστηριοποιούνταν και στην Αγγλία όπου πραγματοποιούσε χειρουργικές επεμβάσεις, σε Αγγλικά Νοσοκομεία, συνεργαζόμενος με Άγγλους Ιατρούς.
Η διάκριση αυτή τιμά όχι μόνο τον Βασίλειο Ζαμπέλη και την οικογένειά του, αλλά και την χώρα του την Ελλάδα και τον τόπο της καταγωγής του τον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας.
Αξίζουν τα θερμά οικογενειακά μας συγχαρητήρια στον πλήρη μέλλοντος νέο επιστήμονά μας, τα οποία και δια ζώσης θα του απευθύνουμε το καλοκαίρι στο πατρικό του σπίτι στον Μύτικα του, αλλά και στην οικογένεια του και στους πολύ αγαπητούς γονείς του Ντίνο και Ελένη Ζαμπέλη με τους οποίους μας συνδέει άρρηκτη μακροχρόνια οικογενειακή φιλία, που ξεκινάει από τους αείμνηστους Σπύρο και Λία Ζαμπέλη και συνεχίζεται και στις οικογένειές μας!

Μύτικας Αιτωλ/νίας 3/4/2017
Νίκος Θωμά Νταής 

σ. Συμβολαιογράφος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.