Το Νηπιαγωγείο Μύτικα στη δράση Let's Do It Greece.


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία για τρίτη συνεχή χρονιά η συμμετοχή του Νηπιαγωγείου Μύτικα στην Πανελλήνια Περιβαλλοντική εθελοντική δραστηριότητα «Let΄s do it Greece 2017», με τη συνεργασία του Δημοτικού Σχολείου και την Τ. Κ . Μύτικα.
Με σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις» και στόχο τη διάδοση του θετικού μηνύματος της συνεργασίας και του εθελοντισμού για την προστασία του περιβάλλοντος, οργανώσαμε και υλοποιήσαμε τις δράσεις μας:
  • Καθαρισμός του αύλειου χώρου των σχολείων και του γηπέδου.
  • Καθαρισμός και ευπρεπισμός της πλατείας (χρωματισμός, καθάρισμα δένδρων, χρωματισμός του μνημείου).
Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τον κ . Τζαχρήστα Π. για την χορηγία των καλλωπιστικών φυτών της πλατείας, την Τ.Κ. Μύτικα, τις εθελόντριες, τις/τους εκπαιδευτικούς και τις/τους μαθήτριες/τές για την ενεργή συμμετοχή τους.
Δίνουμε ξανά συνάντηση για την επόμενη εθελοντική εβδομάδα του «Let΄s do it Greece 2018».
Ευελπιστούμε ότι η εθελοντική προσφορά μας θα αποτελέσει το έναυσμα για μεγαλύτερη συμμετοχή σε δράσεις ευαισθητοποίησης για την προστασία του περιβάλλοντος και του τόπου μας και ο Εθελοντισμός να γίνει τρόπος ζωής για τον καθένα μας!


1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.