Προσλήφθηκαν άλλοι 11 εργαζόμενοι από τους συνολικά 57 από την Κοινωφελή Εργασία. Όλα τα ονόματα.

 

Τέταρτο κύμα προσλήψεων (ήδη έχουν προσληφθεί 32) 11 εργαζομένων από τα 57 συνολικά άτομα της Κοινωφελούς Εργασίας που πήρε ο Δήμος Ξηρομέρου. Στο σημερινό επίσημο έγγραφο που σας παρουσιάζουμε, προσλαμβάνονται 11 εργαζόμενοι με οκτάμηνη σύμβαση.
Ελπίζουμε αυτή την φορά ο Δήμος Ξηρομέρου, ο οποίος έχει έλλειμμα προσωπικού, να εκμεταλλευτεί αυτή την δυνατότητα και να μην έχουμε τα φαινόμενα του 2015 όπου τα έκανε μπάχαλο στη διαχείριση των συγκεκριμένων εργαζομένων. Ως γνωστό οι εργαζόμενοι έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις και αρμόδιος για την τήρηση τους είναι ο Δήμος Ξηρομέρου.
Επίσης ελπίζουμε ότι οι δηλώσεις αδυναμίας εκτέλεσης υπηρεσιών καθαριότητας, του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων να ανακληθούν μετά την πρόσληψη των εργαζομένων και πλέον εννοείται ότι θα είναι ανεπίτρεπτο να έχουμε απ' ευθείας αναθέσεις για καθαριότητες.
Ελάχιστος σεβασμός στα χρήματα των δημοτών το επιβάλλει. Φεσώσατε τους δημότες με τα οικονομικά σας αποτελέσματα, αλλά επιτέλους κάντε και τη δουλειά σας σωστά και το σημαντικότερο, αλλάξτε νοοτροπία και συμπεριφορές.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

3 σχόλια:

 1. Για όσους ξεχνάμε εύκολα.
  Το δάνειο εάν κιόλας τελικά παρθεί θα κοστίσει :
  δόση αποπληρωμής 85.000 ευρώ το μήνα × 300 μήνες.
  Ας πάει τώρα η αντιπολίτευση να ψηφίσει αυτό το πράγμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. διόρθωση
   85.000 ευρω το χρονο × 25 χρονια , ή
   7.000 ευρω το μηνα × 300 μηνες.

   Διαγραφή
 2. και δέν τρέχει τίποτα ... τίποτα.
  " ζαμάν φού "

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.