Επανασχεδιασμός της ιστοσελίδας του Τ.Ε.Ε. Αιτ/νίας.


Το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας ανταποκρινόμενο στις πολλαπλές απαιτήσεις της σύγχρονης, ψηφιακής εποχής, στην οποία η Πληροφορία αποτελεί σημαντικό εργαλείο της επαγγελματικής καθημερινότητας του Μηχανικού, καθώς και αναπόσπαστο στοιχείο της διαρκούς επιμόρφωσής του, προχώρησε σε ολικό επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας του (δείτε εδώ), προκειμένου τα μέλη του να ενημερώνονται άμεσα και έγκυρα για όλα τα θέματα του τεχνικού κλάδου.
Προς επίτευξη αυτού του στόχου και με δεδομένη τη διαρκώς αυξανόμενη τάση ενημέρωσης από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κρίθηκε απαραίτητη η διασύνδεση της νέας ιστοσελίδας με αυτά. (Μπορείτε να μας «ακολουθήσετε» στο facebook εδώ και στο twitter εδώ).
Τέλος, για πρώτη φορά δίδεται η δυνατότητα σε όλα τα μέλη του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας να εγγραφούν στον ειδικό επαγγελματικό κατάλογο, ο οποίος θα παρέχει πληροφορίες τόσο για τις προσφερόμενες υπηρεσίες κάθε Μηχανικού, όσο και για την ακριβή θέση της επαγγελματικής του έδρας μέσω γεωγραφικού εντοπισμού.

Mε εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας

Στυλιανός Μπλέτσας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.