Προκηρύχτηκε μόνιμη θέση οδηγού ασθενοφόρου για το Κ.Υ. Μύτικα.


Σας ενημερώνουμε ότι με μέριμνα της 6ης Υ.ΠΕ, προκηρύχτηκε για το Κ.Υ. Μύτικα μόνιμη θέση οδηγού ασθενοφόρου (εκ παραδρομής με σχόλιο μας σας είχαμε πει με 12μηνη σύμβαση). Ήδη έχει εκδοθεί το σχετικό τεύχος ΑΣΕΠ με αριθμό 5Κ/2017 (δείτε εδώ), με τη θέση του μόνιμου οδηγού που αφορά το Κ.Υ. Μύτικα στη θέση με κωδικό 642.
Στο σχετικό ΦΕΚ προβλέπεται η πλήρωσης με σειρά προτεραιότητας διακοσίων πενήντα επτά (257) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας και στο Αρεταίειο Νοσοκομείο (Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων).
Εμείς αυτό που θα επαναλάβουμε, γιατί είναι η πραγματικότητα, πιστεύουμε ότι στην 6η ΥΠΕ βρίσκουμε ευήκοα ώτα, υπάρχει θέληση και διάθεση να λυθούν προβλήματα. Δυσκολίες υπάρχουν πολλές στο να αναστραφεί μία κατάσταση εγκατάλειψης της πρωτοβάθμιας υγείας τα τελευταία χρόνια (κάποιοι το λένε διάλυση), αλλά ούτε αδιαφορία εισπράττουμε, ούτε κοροϊδία όπως παλαιότερα.
Τουναντίον ήδη υπάρχουν πολλά έμπρακτα δείγματα γραφής που το αποδεικνύουν και θα υπάρξουν και άλλα στο άμεσο μέλλον. Με την ευκαιρία σας ενημερώνουμε για μία πολύ σημαντική κίνηση, στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης του ΕΚΑΒ στην οποία το Υπουργείο Υγείας ετοιμάζεται να προχωρήσει, λαμβάνοντας για τον νομό μας υπ’ όψη τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η πλήρης λειτουργία της Ιόνιας Οδού, θα υπάρξει μια προσπάθεια στα πλαίσια επανεξέτασης της γεωγραφικής κατανομής των πέντε τομέων ΕΚΑΒ στο νομό μας, να ζητηθεί η ίδρυση τομέα ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Αστακού ή στο νεότευκτο Κ.Υ. Μύτικα. Ήδη στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας έρχεται ως θέμα και όλοι πρέπει να βοηθήσουμε σε αυτή την υπόθεση. Δεν χρειάζεται να σας πούμε εμείς πόσο σημαντικό είναι αυτό για τη περιοχή και τι πολλά προβλήματα θα λύσει.
Αυτό όμως που είναι πιο σημαντικό εκ μέρους της 6ης Υ.ΠΕ, είναι η αταλάντευτη βούληση της, το Κ.Υ. Μύτικα να συνεχίσει να υπάρχει στηρίζοντας το ώστε να παρέχει υψηλού επιπέδου παροχές υγείας στους κατοίκους (σε αντίθεση με το κλείσιμο πριν τρία χρόνια). Αυτή η βούληση της δεν είναι στα λόγια, είναι αποτυπωμένη με πραγματικά στοιχεία στο Σχέδιο Αναδιοργάνωσης των Υγειονομικών Υπηρεσιών στην Π.Ε. Αιτ/νίας, αλλά το κυριότερο αποδεικνύεται και έμπρακτα, και εδώ είμαστε όλοι να προσπαθούμε για το καλύτερο και για να υπάρχει συνεχώς βελτίωση και όχι πισωγυρίσματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.