Η μηχανή του χρόνου: Ανέγερση οικοδομής στον Μύτικα.


Μία πολύ ωραία φωτογραφία από τα τέλη της δεκαετίας του '70 σας παρουσιάζουμε σήμερα. Είναι η ανέγερση οικοδομής στο κέντρο του Μύτικα των Αφών Καμαρέτσου (σημερινό Κέντρο Τύπου).
Διακρίνουμε και αναγνωρίζουμε από αριστερά προς τα δεξιά τους: Παναγιώτης Καμαρέτσος, Γιάννης Σαμαντάς, Παπά Θανάσης Δημούσης, Σπύρος Λεκατσάς (Πεπόνας), Λευτέρης Ζέρβας, Μαρία Σαμαντά, Ρία σύζυγος Παναγιώτη Καμαρέτσου (με επιφύλαξη), Γιώργος Καραπάνος και Βασίλης Παλιογιάννης.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Χρήστο Λεκατσά (Πεπόνας) για την ευγενική παραχώρηση της συγκεκριμένης φωτογραφίας.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.