Ανοικτή επιστολή του κ. Χρήστου Κολοβού για το δρόμο Παπαδάτος - Κωνωπίνα.


Του κ. Χρήστου Κολοβού.
Ταξίαρχος ε.α., Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου.

Αξιότιμοι αντιπεριφερειάρχες Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος κε Λύτρα Ιωάννη και κα Σταρακά Χριστίνα. Με την παρούσα επιστολή - αίτηση, κρίνω σκόπιμο να φέρω εκ νέου στην επικαιρότητα, το ζήτημα της άμεσης αποκατάστασης τμημάτων της οδού Παπαδάτος - Κωνωπίνα για την άρση της επικινδυνότητας και την ασφαλή διέλευση οχημάτων.
Διαπιστώνεται ότι μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία επέμβαση στο τμήμα του δρόμου που έχει καταστραφεί μέρος του πρανούς επιχώματος και καταστρώματος - ασφαλτοτάπητα, με αποτέλεσμα να έχει μειωθεί επικίνδυνα το πλάτος του δρόμου και να κινδυνεύουν άμεσα να εκτραπούν τα οχήματα (ΙΧ - λεωφορεία κλπ), με ότι αυτό συνεπάγεται. Προς το παρόν έχουν τοποθετηθεί κώνοι και κόκκινες κορδέλες ένδειξης επικινδυνότητας. 
Το ίδιο ισχύει και για το κατεστραμμένο πρανές επιχώματος στη στροφή στη βόρεια έξοδο της Παπαδάτου. Έχει υποστεί σπηλαίωση και είναι επικίνδυνο να καταρρεύσει με τη διέλευση βαρέως οχήματος, με τη διευκρίνιση ότι ήδη έχει ληφθεί προ καιρού και σχετική υπεύθυνη δήλωση από τον ιδιοκτήτη κατάντι της στροφής για έγκριση εργασιών σας. 
Δεν γνωρίζω αν έχουν δρομολογηθεί ήδη ενέργειές σας και σας παρακαλώ για την άμεση διερεύνηση και αποκατάσταση της υπόψη επαρχιακής οδού, σύμφωνα και με το σχετικό έγγραφο, 

Με τιμή 

Χρήστος Κολοβός 
Ταξίαρχος ε.α, Δημοτ. Συμβ. Ξηρομέρου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.