Δελτίο τύπου για την θεματική εβδομάδα στο Καραμούζειο Γυμνάσιο Αστακού.


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η θεματική εβδομάδα στο Καραμούζειο Γυμνάσιο Αστακού, που πραγματοποιήθηκε από 8 έως 12 Μαΐου 2017 καλύπτοντας και τους τρεις θεματικούς άξονες που όρισε το Υπουργείο Παιδείας: Έμφυλες ταυτότητες, διατροφή και ποιότητα ζωής, πρόληψη εθισμού - εξαρτήσεων.
Εκτός από τις δράσεις που υλοποίησαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, στην επιτυχία της θεματικής εβδομάδας συνέβαλαν με την παρουσία τους:


Στις 8 Μαΐου η συγγραφέας και κοινωνιολόγος κυρία Πριοβόλου Ελένη που ανέλυσε το θέμα των έμφυλων ταυτοτήτων και αναφέρθηκε στη θέση της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία.


Στις 11 Μαΐου η κυρία Τραυλού Λαμπρινή Ψυχολόγος MSc του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», που αναφέρθηκε στις μορφές και τις αιτίες εθισμού - εξαρτήσεων.


Στις 12 Μαΐου ο κύριος Τριανταφυλλάκης Γιάννης, Επιμελητής Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής, που μίλησε για τις συνέπειες του εθισμού και τους τρόπους αντιμετώπισής του.


Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών τους ευχαριστεί ιδιαίτερα για τη συμβολή τους στην πληρέστερη ενημέρωση των μαθητών μας. Ευχαριστεί επίσης τον Δήμο Ξηρομέρου για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων, στην οποία πραγματοποιήθηκαν κάποιες από τις δράσεις μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.