Ευχαριστήριο του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα, προς την συμπατριώτισσα μας Μυτικιώτισσα κα Βάσω Τσαμπιέρη.


Οι μαθητές, οι γονείς και οι δάσκαλοι του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα ευχαριστούμε τη συμπατριώτισσά μας κ. Βάσω Τσαμπιέρη, που για ακόμα μία φορά κάλυψε το κόστος μεταφοράς των μαθητών κατά τη διδακτική επίσκεψη του σχολείου μας στο αρχαίο Ωδείο της Νικόπολης, όπου παρακολουθήσαμε την κωμωδία "Όρνιθες" του Αριστοφάνη και στον Μύτικα Πρεβέζης.
Η κ. Βάσω ενισχύει κάθε φορά το σχολείο μας με δική της πρωτοβουλία, δείχνοντας έτσι την αγάπη για τον τόπο και τους συγχωριανούς της. Αυτή η αγάπη φαίνεται και από τον τρόπο που δείχνει τη χαρά και τον ενθουσιασμό της σχολιάζοντας, μέσω διαδικτύου, καθετί θετικό που γίνεται σε αυτόν τον τόπο.
Θεωρούμε πως είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος, που αξίζει την αγάπη και την εκτίμησή μας. Την ευχαριστούμε και πάλι και ευχόμαστε σ΄αυτή και την οικογένειά της υγεία και χαρά στη ζωή τους.

1 σχόλιο:

  1. Σας ευχαριστώ πολυ για τα ζεστά σας λογια!!!!!Ειναι για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, το Δημοτικο μου σχολείο που ποτε δεν ξέχασα , την μνήμη της μάνας μου που μου έμαθε την αξία της προσφοράς!!!! Και παλι σας ευχαριστώ για την αγαπη και την εκτίμηση!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.