Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγρινίου τον Σεπτέμβριο στο αναρριχητικό πεδίο «Μύτικας - Καμπλάφκα Αιτ/νίας».


Στο πρόγραμμα αναβάσεων για το έτος 2017 του Ορειβατικού Συλλόγου Αγρινίου περιλαμβάνεται το αναρριχητικό πεδίο «Μύτικας - Καμπλάφκα Αιτ/νίας» και συγκεκριμένα για το διήμερο Σάββατο - Κυριακή 2 -  3 Σεπτεμβρίου 2017.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι φροντίσαμε ώστε το αναρριχητικό πεδίο να βρίσκεται περασμένο στους χάρτες Google Maps. Έτσι λοιπόν με τον πλοηγό της Google, που όλα τα smartphones κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα Android διαθέτουν, μπορείτε να βρεθείτε πολύ εύκολα ακριβώς στο σημείο που βρίσκεται το αναρριχητικό πεδίο.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αναρριχητικό πεδίο «Μύτικας - Καμπλάφκα Αιτ/νίας» δείτε εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.