Επίσκεψη του Διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Σταύρου Καραγκούνη στον Μύτικα.


Τον Μύτικα θα επισκεφτεί το Σάββατο 27.5 και ώρα 10:00 π.μ., ο αιτωλοακαρνάνας Διευθυντής του γραφείου του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη, Σταύρος Καραγκούνης.
Η επίσκεψη πραγματοποιείται μετά από πρόσκληση των τοπικών φορέων και θα γίνει στο πλαίσιο μίνι περιοδείας στο Ξηρόμερο, που περιλαμβάνει εκτός του Μύτικα, τον Αστακό, το Πλατυγιάλι και τις Φυτείες. Περιοχές υψηλού τουριστικού και εμπορικού ενδιαφέροντος, με μεγάλη ανάγκη για υποδομές.
Ο κύριος Καραγκούνης που θα συνοδεύεται από μέλη της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, αποδέχτηκε την πρόσκληση ώστε να κάνει επιτόπια καταγραφή των αναγκών και παράλληλα των αιτημάτων για σύνδεση του Ξηρομέρου με τις κεντρικές οδικές αρτηρίες.
Για όσους δεν γνωρίζουν, κατάγεται από την Κυψέλη Αγρινίου -ευτυχής συγκυρία για τον τόπο μας-και συνδέεται με διαχρονική φιλία με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, μιας και τα μαθητικά τους χρόνια συνέπεσαν, και έτσι βρίσκονται μαζί από την Α' Γυμνασίου του Β' Πειραματικού Σχολείου Αμπελοκήπων, ενώ μετά μεταπήδησαν στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων, με τον Αλέξη Τσίπρα Πρόεδρο του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου και τον ίδιο Αντιπρόεδρο.


Επίσης είναι Σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε ζητήματα που αφορούν στις σχέσεις με Ισπανία και Λατινική Αμερική.
Η θητεία του στο Υπουργείο Υποδομών έχει συνδεθεί με τα μεγάλα έργα που ολοκληρώθηκαν, ενώ αφιερώνει πάντα χρόνο για τα προβλήματα της ιδιαίτερης πατρίδας του, σε συνεννόηση με τους Βουλευτές και τους θεσμικούς παράγοντες του νομού.

2 σχόλια:

  1. Ο δήμος εχει να προτεινει κανένα τεχνικό εργο ?
    ας ειναι και μικρο εργο , δέν πειράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την ευκαιρία της επίσκεψης της Διεύθυνσης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στον τόπο μας ,
    οι φορείς της τοπικής μας κοινωνίας θα πρέπει εκτός των άλλων θεμάτων που θα συζητηθούν , να εκφράσει και την δημοκρατική της διαμαρτυρία για τα συμβαίνοντα στον δήμο μας.
    Πρόσφατο παράδειγμα είναι η απόφαση του Νομικού Προσώπου του δήμου για ένα έργο καθαριότητας σε προαύλειο χώρο παιδικού σταθμού έναντι ενός παράλογου και υπερβολικού ποσού.
    Η απόφαση αυτή προσβάλλει τους απλούς φορολογούμενους δημότες-πολίτες του δήμου μας που υφίστανται διαρκώς οικονομικές θυσίες για το ξεπέρασμα της οικονομικής κρίσης.
    Ευχαριστώ !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.