Δελτίο τύπου Κοινωφελούς για πολιτιστικές εκδηλώσεις Καλοκαίρι 2017.


Αστακός, 8/6/2017
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Τηλ. 2646041482
e-mail: k.epixeirhsh_dxiromerou2016@yahoo.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 και ώρα 7:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, η προγραμματισμένη συνάντηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου με τους πολιτιστικούς Συλλόγους Ετεροδημοτών Δήμου Ξηρομέρου Αιτ/νιας με θέματα:
1. Την Συνεργασία των Πολιτιστικών Συλλόγων Ετεροδημοτών Δήμου Ξηρομέρου με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου με σκοπό την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων στα χωριά του Ξηρομέρου το καλοκαίρι 2017 και 
2. Την Διοργάνωση εκδηλώσεων ανάδειξης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Ξηρομέρου & ανάδειξης του τόπου μας.
Ο Πρόεδρος κ. Κων/νος Γεωργούλας έχοντας υπόψη τις ανάλογες αποφάσεις του Δ.Σ. της Κοινωφελούς, καθώς επίσης και το πρόγραμμα δράσης της επιχείρησης για το έτος 2017, έθεσε το πλαίσιο και τους τρόπους συνδρομής της Κοινωφελούς στις πολιτιστικές εκδηλώσεις για το Καλοκαίρι 2017 στα χωριά του Ξηρομέρου.
Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων από τους Προέδρους και τα μέλη των συλλόγων, ενώ τέθηκε το χρονοδιάγραμμα υποβολής αιτήσεων και προγραμμάτων των εκδηλώσεων από τους συλλόγους προς την επιχείρηση με καταληκτική ημερομηνία την 30 Ιουνίου 2017.
Την συγκέντρωση πλαισίωσαν οι Πρόεδροι των συλλόγων, κάποια από τα μέλη τους και μέλη των τοπικών blogspot και εφημερίδων ως εξής: Σύλλογος Χρυσοβιτσάνων τα Κόροντα, σύλλογος Βασιλόπουλου, σύλλογος Στρογγυλοβουνιωτών, σύλλογος Παπαδάτου, σύλλογος Παλαιομάνινας, σύλλογος Φυτειών το Λιγοβίτσι και εκπρόσωποι από τα blogspot ΞηρόμεροNews, Μπαμπίνη IN, vlyziana news και Ξηρομερίτης και από την εφημερίδα Παναιτωλοακαρνανική Εφημερίδα ο εκδότης κ. Πατούλας Χρυσόστομος.

3 σχόλια:

 1. Θα χορτάσουμε χορό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οσοι θελουν να χορεψουν.
   εμενα μου αρεσουν τα αντιεξουσιαστικα τραγουδια
   Βασιλη Παπακωνσταντινου και πολλων αλλων καταξιωμενων στην κοινωνικη συνειδηση ,
   ροκ μουσικης και τραγουδιστων.

   Διαγραφή
 2. Ευχαριστουμε τον μεγιστο γεωργουλα που πρεπει να τον ευχαριστηδουμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.