Πρόσκληση συνάντησης Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου, με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Ετεροδημοτών Δήμου Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας.


Αστακός, 2/6/2017
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Τηλ. 2646041482
Κιν. 6973330607
e-mail: koinofelisxiromerou@gmail.com 
& k.epixeirhsh_dxiromerou2016@yahoo.com 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου προσκαλεί την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 και ώρα 7:00 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΑΝ.ΣΥ, (Αθήνα, Πατησίων 5, 4ος όροφος) τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Ετεροδημοτών Δήμου Ξηρομέρου Αιτ/νίας σε συνάντηση/συζήτηση με σκοπό την διοργάνωση κοινών δράσεων για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων στα χωριά του Ξηρομέρου το καλοκαίρι 2017.

ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ:
1. Συνεργασία των Πολιτιστικών Συλλόγων Ετεροδημοτών Δήμου Ξηρομέρου με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου με σκοπό την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων στα χωριά του Ξηρομέρου το καλοκαίρι 2017.
2. Διοργάνωση εκδηλώσεων ανάδειξης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Ξηρομέρου & ανάδειξης του τόπου μας.
Στην συνάντηση/συζήτηση έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν όλοι οι Πρόεδροι των Συλλόγων Ετεροδημοτών Δήμου Ξηρομέρου, το Δ.Σ. και όλα τα μέλη τους, καθώς επίσης και όποιος άλλος επιθυμεί να είναι παρόν. 
Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη ώστε να εκφράσετε την άποψή σας, τις προτάσεις σας και τις ιδέες σας.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ξ.

Κων/νος Γεωργούλας 

1 σχόλιο:

 1. Με θέματα πολιτισμού είναι καλό και αυτονόητο ότι μπορεί ν' ασχολείται οποιαδήποτε συλλογικότητα ή μεμονωμένο μέλος μιας κοινωνίας, ωστόσο θα ήθελα να ρωτήσω το προεδρείο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου
  -Ποιό Νομικό Πρόσωπο του δήμου μας είναι το καθ' ύλην αρμοδιότερο σε ότι αφορά θέματα πολιτισμού της κοινωνίας του δήμου μας.
  Καλή εοιτυχία στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου μας.
  Ευχαριστώ !
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης
  Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.