Καθαρίστηκε το λιμάνι του Μύτικα από τους εργαζόμενους με οκτάμηνη σύμβαση του Δήμου Ξηρομέρου.


Μετά την καυστική ανάδειξη εκ μέρους μας του ακαθάριστου λιμανιού του Μύτικα, παρά την έκδοση εντάλματος πληρωμής ποσού 4.935,20 € προς ιδιώτη, ο οποίος είχε αναλάβει με απ' ευθείας ανάθεση την υπηρεσία (δείτε εδώ), το Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου έσπευσε ασθμαίνοντας σήμερα το πρωί και με τη ψυχή στο στόμα να καθαρίσει το λιμάνι, και πραγματικά η εικόνα σήμερα είναι τελείως διαφορετική. Ένα πρωινό λοιπόν και ήταν ικανό να αλλάξει άρδην η εικόνα.
Τέσσερα μόνο πράγματα: 1) Όλα όσα αναφέραμε για το ύψος του ποσού και όλα τα άλλα ισχύουν μέχρι κεραίας. 2) Δεν είναι σωστό και ωραία εικόνα για κάθε Δήμο, να πρέπει να γράψουν τα Blogs για να κινηθεί ο Δήμος και να πράξει τα δέοντα. Δεν είναι αυτός ο ρόλος των Blogs. 3) Ελεγκτικοί μηχανισμοί υπάρχουν να ελέγξουν ή είμαστε μπάστε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνεται; 4) Λαϊκισμός είναι ο εύκολος δρόμος λέγοντας ευχάριστα στα αυτιά πράγματα, να παραπλανάς και να προσεταιρίζεσαι το λαό. Το να λες την πικρή πραγματικότητα είναι ο δύσκολος δρόμος, ενοχλείς και έχει προσωπικό κόστος. Φιλίες και καλημέρες κόβονται και εισπράττεις μούτρα, παράπονα και γκρίνια και καμία φορά και απειλές.

Υ.Γ.: Οι εργαζόμενοι των οκταμήνων του Δήμου Ξηρομέρου καθάρισαν το λιμάνι του Μύτικα και όχι ο ανάδοχος του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη.

6 σχόλια:

  1. και τωρα μ' εκεινο το ενταλμα πληρωμης που εκδοθηκε απο τον δημο , τι θα γίνει ?
    ισχύει το ενταλμα ή θ' ακυρωθει το ενταλμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν δέν πούμε " πικρές " αλήθειες
    δέν πρόκειται να ξεχρεώσουμε ή να συνενοηθούμε
    ως πολιτισμένοι ... άνθρωποι του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
      ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΩΣΑΝ ΑΡΚΟΥΔΙΑ

      Διαγραφή
  3. Εάν όντως οι εργασίες καθαριότητας στο λιμάνι ολοκληρώθηκαν πλήρως και επιτυχώς, απο εργαζόμενους-συμπολίτες μας του δήμου ,
    αυτό συνεπάγεται αυτονότητα και την ακύρωση της σχετικής πρόσφατης απόφασης του Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Ξηρομέρου.
    Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να εχουν πουν τωρα στους φορολογούμενους συνδημότες μας !
    Οσοι αιρετοί την Κυριακή
    ψήφισαν το δάνειο και με τόκο ?
    καληνύχτα μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς στο λιμάνι καθαρίστηκε μόνο η οριζόντια προβλήτα. Τα δύο μπαστούνια έμειναν ακαθάριστα, και ειδικά το αριστερό όπου δένουν οι επαγγελματίες ψαράδες, είναι μαύρα χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.