Βγήκε η προκήρυξη των αγροτικών γιατρών του Ιουνίου. Δύο θέσεις για τα Π.Ι. Κανδήλας και Αρχοντοχωρίου. Δεν προκηρύχθηκε ο Κάλαμος.


Βγήκε από το Υπουργείο Υγείας η προκήρυξη του Ιουνίου 2017 για τις κενές και κενούμενες θέσεις Γενικών Νοσοκομείων - Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ - Κέντρων Υγείας, ΠΕΔΥ - Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων, ΠΕΔΥ - Περιφερειακών Ιατρείων και ΠΕΔΥ - Ειδικών Περιφερειακών Ιατρείων.
Καταρχήν να αναφερθούμε για τον γειτονικό μας Κάλαμο, που αυτή τη στιγμή υπηρετεί σε αυτόν στρατιωτικός γιατρός έως τον Σεπτέμβριο του 2017, η θέση ΔΕΝ επαναπροκηρύχτηκε (άγονο), παρότι τον Μάρτιο είχε προκηρυχτεί αλλά δεν καλύφθηκε. Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί και ευχόμαστε κάτι να γίνει και η θέση να καλυφθεί έγκαιρα, ώστε να μην πέσουμε πάλι στο ίδιο πρόβλημα το Σεπτέμβριο.
Για το Κ.Υ. Μύτικα προκηρύχθηκαν οι θέσεις αγροτικών γιατρών του Π.Ι. Κανδήλας και του Π.Ι. Αρχοντοχωρίου (άγονο).
Δείτε εδώ την προκήρυξη.

1 σχόλιο:

  1. Σχετικά με τον Κάλαμο σας δίνουμε περισσότερη ενημέρωση.
    Ο στρατιωτικός γιατρός απολύεται 9 Οκτωβρίου και έχει δικαίωμα από το νόμο να παραμείνει εκεί ως αγροτικός και με το πέρας της απόλυσης του ώστε να συμπληρώσει 1 χρόνο, δηλαδή ως Φεβρουάριο.
    Ο συγκεκριμένος στρατιωτικός γιατρός αυτό θα πράξει.
    Άρα τον Οκτώβριο πρέπει απαραίτητα να υπάρξει προκήρυξη του Καλάμου ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα (2,5 - 3 μήνες περίπου παίρνει η έκδοση αποτελεσμάτων, ενστάσεις και τοποθέτηση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.