Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα και του Κ.Υ. Μύτικα.


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 12 Ιουνίου στο Κ.Υ. Μύτικα η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γυναικών Μύτικα και το Κ.Υ. Μύτικα. Πολλοί προσήλθαν και έδωσαν αίμα, και ακόμη περισσότεροι που για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να δώσουν.
Εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου, στους χώρους του Κ.Υ. Μύτικα που σήμερα εφημέρευε, επιμελήθηκε με πολλή προσοχή και τηρώντας όλους τους κανόνες, το έργο της αιμοληψίας.
Ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα από την ίδρυση του, με σχετική συγκεκριμένη αναφορά στο καταστατικό του, διοργανώνει εθελοντικές αιμοδοσίες κοντά μία οκταετία και διατηρεί τράπεζα αίματος που ξεπερνά κατά πολύ αυτή την στιγμή τις 100 μονάδες και πολλοί συμπατριώτες μας από την Αλυζία έχουν εξυπηρετηθεί αθόρυβα, με σεβασμό και χωρίς αποκλεισμούς με το δώρο αυτό της ζωής, που τόσο ανάγκη το έχουμε κάποιες δύσκολες στιγμές, που σε όλους μας προκύπτουν.
Μπράβο στους διοργανωτές από εμάς, και καλή συνέχεια στην αξιέπαινη αυτή προσπάθεια.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.