Με επιτυχία η παρουσία του Όμιλου Εθελοντών "ΑγκαλιάΖΩ" στον Μύτικα.


Πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα η ενημέρωση και δωρεάν εξέταση σπίλων (ελιών) και μαστού από δερματολόγους και ογκολόγους από τον Όμιλο Εθελοντών "ΑγκαλιάΖΩ", που αποτελούνταν από γιατρούς του ΕΑΝΠ ΜΕΤΑΞΑ.
Παραβρεθήκαμε στο δεύτερο μέρος της πολύ ωραίας και σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας και ελπίζουμε στο μέλλον να υπάρξουν και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις στο τόπο μας με αντικείμενο ιατρικά θέματα και με περισσότερη συμμετοχή.
Σήμερα οι εξαίρετοι αυτοί επιστήμονες αλλά προπάντων άνθρωποι, δίνουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στους συνανθρώπους μας στον Κάλαμο Λευκάδας, συνεχίζοντας να παραδίδουν έμπρακτα μαθήματα Ουμανισμού και ανιδιοτελούς προσφοράς στους συνανθρώπους μας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.