Πιθανότατα άναψε απαγορευτικό από την Αποκεντρωμένη στο δάνειο του Δήμου Ξηρομέρου. Αναζητείται ο πρόθυμος 14ος σύμβουλος να ψηφίσει.


Μάλλον τα μαντάτα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, για την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου με την οποία εγκρινόταν οι όροι σύναψης του τεράστιου δανείου του 1.107.000 €, το λεγόμενο και φέσι Γαλούνη όπως εμείς το έχουμε ονοματίσει, δεν ήταν καλά. Πιθανότατα απαιτούταν τελικά η ενισχυμένη πλειοψηφία των 14 και άνω ψήφων.
Το θέμα λοιπόν ξαναέρχεται την Παρασκευή 7.7 στο Δημοτικό Συμβούλιο και πλέον ο κ. Γαλούνης θα πρέπει να αναζητήσει τον πρόθυμο 14ο σύμβουλο, που θα γίνει το δεκανίκι του, ώστε να μπορέσει να λάβει το τεράστιο δάνειο, ώστε αυτουνού να του λυθούν τα χέρια, και κατά την γνώμη μας o Δήμος και οι δημότες να φεσωθούν για τα υπόλοιπα δέκα έτη με ένα τεράστιο και δυσβάσταχτο δάνειο (το επιτόκιο είναι σχεδόν τοκογλυφικό).
Καταρχήν ο πρόθυμος θα αναζητηθεί στους τρεις απόντες, δηλαδή στους κ. Αποστολή Πανταζή, κ. Κώστα Λαϊνά και κ. Ζώη Μητσάνη και και κατά δεύτερον και πιο δύσκολο, αλλά διόλου απίθανο όταν μιλάμε για τον κ. Γαλούνη, είναι να βρει δεκανίκι κάποιον από τους 11 που ψήφισαν όχι. Για το τι μέλλει γενέσθαι, κοντός ψαλμός αλληλούια...
Δική μας γνώμη είναι ότι εδώ που φτάσαμε με ευθύνη της διοίκησης Γαλούνη, η μόνη λύση είναι η επιτήρηση και ο έλεγχος των οικονομικών του Δήμου σε βάθος χρόνου, όσο απαιτηθεί και για όποιους απαιτηθεί, και όλα αυτά που ακούγονται και λέγονται ότι θα σταματήσει η λειτουργία του Δήμου και ότι όλα θα νεκρώσουν, είναι απλά παραπληροφόρηση, που το μόνο που πετυχαίνει είναι να συνεχίζεται η οικονομική καταστροφή μπρος τα μάτια μας, με τρόπο προκλητικό και χωρίς ντροπή.
Πιστεύουμε ότι αυτή η ιστορία απαιτεί δραστικές λύσεις, γιατί κάτι πολύ σάπιο και άρρωστο υπάρχει σε αυτό τον Δήμο.

1 σχόλιο:

  1. τον βρηκε ο γαλουνης και ειναι και πολυ προθυμος γιατι το σαββατο αυτος ο κυριος εχει αναγκη τον γαλουνη με της εκλογες στην ενωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.