Ποστάρισμα με νόημα στο Facebook για το δάνειο του Δήμου Ξηρομέρου, από τον κ. Αλέξανδρο Φραίμη.


Πηγή: Facebook.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Σίγουρα το Facebook, είναι ιδιωτικός χώρος, όπου κάποιος εκφράζει ελεύθερα τις σκέψεις του τις οποίες μοιράζεται μόνο με τους διαδικτυακούς του φίλους, αλλά όταν αυτός ο σχολιασμός αφορά τα κοινά και θέματα του Δήμου Ξηρομέρου (το περιβόητο δάνειο του 1.107.000 €), και μάλιστα γίνεται από ένα σημαντικό τοπικό παράγοντα όπως ο κ. Αλέξανδρος Φραίμης, τότε εμείς το θεωρούμε είδηση που επιβάλλεται και πρέπει να δημοσιοποιηθεί.
Το παρακάτω κείμενο πόσταρε στο Facebook ο κ. Φραίμης, συνοδευόμενο από την εικόνα της πρόσκλησης του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής 7.7.
«Γνωρίζοντας η Δημοτική Αρχή ότι η προσφυγή που κατατέθηκε κατά της απόφασης του δανείου ευδοκιμεί, δηλαδή ότι χάνει την υπόθεση, επαναφέρει το θέμα για συζήτηση με το τρικ της ανάκλησης της πρώτης απόφασης. Στο ίδιο έργο θεατές, όπως είχε γίνει με τον προϋπολογισμό. Για να δούμε ποιος χάνει τις ενστάσεις!!!»


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.