Όταν ο Δήμαρχος κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, με τα λόγια «δημοπρατούσε» τον βιολογικό των σφαγείων Αστακού (βίντεο).


Ήταν Φεβρουάριος του 2015 όταν ο Δήμαρχος κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης, σε εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του στο ενημερωτικό portal My Agrinio, στη δημοσιογράφο κ. Δήμητρα Λαοπόδη, «δημοπρατούσε» στα λόγια τον βιολογικό των σφαγείων Αστακού, ώστε αυτά επιτέλους να τεθούν σε λειτουργία μετά από πολλά χρόνια από την οριστική παραλαβή του έργου.
Ήδη η πολύχρονη απραξία από την στιγμή που ολοκληρώθηκε η υποδομή των σφαγείων (7 χρόνια περίπου), έχει αρχίζει να φθείρει τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό αλλά και τα δομικά του στοιχεία.
Με όλη αυτή την καθυστέρηση των επτά χρόνων, πιθανόν να έχουμε το τραγελαφικό γεγονός ο Δήμος Ξηρομέρου να έρθει στην δυσάρεστη θέση να διαπιστώσει την αναγκαιότητα επισκευής των καινούργιων σφαγείων!!! Και μη χειρότερα...
Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα βίντεο από την εν λόγω συνέντευξη, όπου εκφράζεται η βεβαιότητα του κ. Δημάρχου ότι τα Χριστούγεννα του 2015 θα έχει εκτελεστεί το έργο του βιολογικού των σφαγείων και φυσικά ακολουθεί και ο συνηθισμένος Φιλιππικός και η επίθεση στα κακά τα Blogs που τολμούν να μας ασκούν κριτική και πολλά άλλα τέτοια πολύ ωραία, που μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί.


3 σχόλια:

  1. Ο λογος του συμβολαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παναγιώτης Χολής4 Ιουλίου 2017 στις 5:28 μ.μ.

    Μπορεί να λέει ότι θέλει έξαλλου δεν του κοστίζει κάτι και την ζημιά επίσης δεν την πληρώνει ο ίδιος.
    Τα σφαγεία δεν πρόκειτε να λειτουργήσουν γιατί σχεδιάστηκαν και χωροθετήθηκαν από την αρχή λάθος και δεν έχουν δικό τους βιολογικό καθαρισμό.
    Δεν έχουν δικό τους βιολογικό καθαρισμό γιατί επιλέχθηκε για λόγους κόστους(;)να συνδεθεί με το βιολογικό της πόλης του Αστακού. Ο βιολογικός της πόλης δεν προβλέπετε να λειτουργήσει άμεσα ίσως και ποτέ οπότε και τα δυο έργα ναι μεν κατασκευάστηκαν και κόστισαν κάποια εκατομμύρια ευρώ στο φορολογούμενο πολίτη αλλά θα είναι άχρηστα όταν κάποια στιγμή ολοκληρωθεί ο βιολογικός της πόλης .Τότε θα έχει αχρηστευθεί όλος ο εξοπλισμός και των δυο έργων. Αλλά αγαπητό mytikaspress αυτά τα θέματα δεν είναι πιασάρικα και δεν προσφέρονται για δημοσιοσχεσίτικες δηλώσεις και αναρτήσεις εκ του ασφαλούς .Είναι θέματα της σκληρής πραγματικότητας και όποιος τα αγγίξει μπορεί και να λερωθεί και οι λαλίστατοι κατά τα άλλα συμπολίτες μας προστατεύουν την εικόνα τους. Είναι πιο εύκολο και ασφαλές να προβάλουμε τον εαυτό μας με αναφορές μας σε άσχετα και ουδέτερα θέματα παρά να μπαίνουμε μπροστά για προβλήματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα του πολίτη. Όπως κανείς δεν έκλαψε και δεν κλαίει για το πλατυγιάλι που μαραζώνει, το νερό που στερούνται χιλιάδες συνδημότες μας, την ανάπτυξη που δεν έρχεται, τα έργα υποδομής που δεν υπάρχουν ,την ανεργία των συμπολιτών μας ,την πλήρη εγκατάλειψη των χωριών, τη βρωμιά και την κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος κλπ, έτσι κανείς δεν θα κλάψει και για τα σφαγεία.
    Από τη στιγμή που εμείς οι ίδιοι αλλάξαμε τα κριτήρια επιλογής των εκπροσώπων μας στην εξουσία και τους επιλέγουμε με κριτήρια, φωτογένειας ,επαγγέλματος χρήσιμο για την εξυπηρέτηση του ΕΓΩ μας και πολύ περισσότερο από την οικονομική τους επιφάνεια ,κάθε άλλη πρόταση είναι καταδικασμένη να αποτύχει .
    Η αντίσταση όμως σε αυτό το σύστημα που λυμαίνεται το Δήμο μας τα τελευταία 20 χρόνια είναι θέμα λίγων αμετανόητα ρομαντικών, τολμηρών, παθιασμένων και ευαίσθητων ανθρώπων που μπορεί να γίνουν πλειοψηφία μόνο όταν το ίδιο το σύστημα καταρρεύσει η αποπέμψει τους εκφραστές του.
    ΠΡΟΣΟΧΗ, οι πολλές και συνεχόμενες αποτυχίες στις επιλογές μας καθιστούν σίγουρη την τελική καταστροφή .Και στις καταστροφές συνήθως λίγοι σώζονται και πάντως όχι οι αδύναμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ σωστα κ.Χολη.Στο σχολιο σας βλεπω και την Κεντρικη
    εξουσια...Μια απο τα ιδια...καιρος να αλλαξουμε τους αποτυχημενους
    του σημερα αλλα με την προυποθεση να μην επαναφερουμε...τους
    χθεσινους που μας εφεραν Μνημονια και καταστροφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.