Ακύρωση από την Αποκεντρωμένη της σημαντικής για την πόλη του Αστακού αποφάσεως περί καθορισμού τρόπου διενέργειας διαγωνισμού έργου: «Κατασκευή εσωτερικού δικτύου ύδρευσης οικισμού Αστακού». Η άποψη του κ. Γαλούνη για τις ακυρώσεις (βίντεο).


Ακυρώθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου η πολύ σημαντική για την πόλη του Αστακού, υπ' αριθμόν 77/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου, περί καθορισμού τρόπου διενέργειας διαγωνισμού έργου «Κατασκευή εσωτερικού δικτύου ύδρευσης οικισμού Αστακού».
Ας θυμηθούμε τι έλεγε παλαιότερα ο «μεγάλος γνώστης και παντογνώστης», ο «ικανός» και ο «σχετικός» περί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Γαλούνης, για τις ακυρώσεις των αποφάσεων της προηγούμενης δημοτικής αρχής.


Το βίντεο προέρχεται από το ενημερωτικό portal www.myagrinio.gr

Δείτε εδώ την ακύρωση της αποφάσεως.

5 σχόλια:

 1. Κριμα για το δημο και τον αστακο να εχει πεσει σε τετοια χερια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οχι σε τετοια χερια , αλλά σε τόσο μεγάλα μυαλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Η ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΚΑΚΟ ΛΟΓΟ ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΩ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ,ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΗΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΟΦΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΑ ΤΕΛΗ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΩΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΗΤΕΣ ΜΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. << Αλλο ενα φιάσκο του δημαρχου και της δημοτικης αρχης γινεται πραξη >>
  δημος ξερουμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Στον φίλο ανώνυμο που μας ρωτά πόσα παίρνουμε, ας έρθει από κοντά να του δώσουμε τα μισά.
  Και μια συμβουλή. Η ip σου φαίνεται. Τώρα δεν ξέρω αν το κατάλαβες αυτό. Πιθανόν να γίνεις ξαφνικά από ανώνυμος θρασύδειλος....., επώνυμος.

  ΦΙΛΙΚΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.