Καθαρισμοί στον οικισμό του Μύτικα.


Καθαρίστηκαν αυτές τις ημέρες με τον εκσκαφέα του Δήμου Ξηρομέρου το δημοτικό οικόπεδο πίσω από το γήπεδο ποδοσφαίρου του Μύτικα, καθώς και το οικόπεδο που πρόκειται να ανεγερθεί το νέο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Μύτικα, το οποίο πολύ πρόσφατα είχε πάρει φωτιά και κάποιοι το είχαν μετατρέψει σε χώρο εναπόθεσης μπάζων και ότι άλλων υλικών μπορείτε να φανταστείτε.
Όπως μας ανάφερε χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Αλυζίας κ. Πάνος Γκόλιας, πήγαν να διαλυθούν τα λάστιχα του εκσκαφέα από τα παλιοσίδερα και τα αιχμηρά αντικείμενα που ήταν μέσα στο οικόπεδο.
Επίσης όπως μας ενημέρωσε σε προφορική συζήτηση που είχαμε μαζί του, τις επόμενες ημέρες θα μπει και το γκρέιτερ για να τα στρώσει και επίσης ξεκίνησε και ο καθαρισμός του οικοπέδου γύρω από το νέο κτίριο του Κ.Υ. Μύτικα.
Καταβάλλεται μία προσπάθεια οφείλουμε να ομολογήσουμε να διορθωθούν τα κακώς κείμενα και ότι θετικό γίνεται, εμείς είμαστε εδώ για να το προβάλλουμε και πάντα αυτό κάναμε και κάνουμε, είτε αυτό γινόταν αργά ή κάτω από πίεση ή ημιτελές.
Για όσα έχουμε γράψει και πει για τις απ' ευθείας αναθέσεις των καθαρισμών και την απροκάλυπτη σπατάλη χρημάτων, για να μη πούμε τίποτα χειρότερο, ισχύουν όλα μέχρι κεραίας και δεν αναιρούμε απολύτως τίποτα.
Είναι ντροπή με 22 επιπλέον εργαζόμενους στη καθαριότητα (οκτάμηνα), να υπάρχουν δεκάδες χιλιάρικα ευρώ απ' ευθείας αναθέσεις και αυτό το καταλαβαίνει ο καθένας με κοινό νου. Είναι πρόκληση...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.