Ταλαιπωρία συμπολιτών μας κάθε Τρίτη και Παρασκευή στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

Το κολάζ φωτογραφιών είναι από την τελευταία διαμαρτυρία πολιτών τον περασμένο Απρίλιο.
Κάθε πρωί, τις ημέρες Τρίτη και Παρασκευή, κατεβαίνοντας στην αγορά του Μύτικα, γινόμαστε μάρτυρες της απίστευτης ταλαιπωρίας που υφίστανται δεκάδες συνάνθρωποι μας που έχουν συναλλαγές με το τραπεζικό υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Μύτικα.
Δυστυχώς εικόνες που δεν τιμούν κανένα, με συμπολίτες μας να καταναλώνουν ατελείωτες ανθρωποώρες για να κάνουν μία συναλλαγή.
Κάτι πρέπει να γίνει. Το δύο ημέρες μόνο την εβδομάδα, είναι φανερό ότι αυτή τη περίοδο με την αύξηση του πληθυσμού δεν επαρκεί. Ας το δει καλύτερα η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς και οποιοσδήποτε μπορεί να βοηθήσει ώστε να προστεθεί μία ή περισσότερες ημέρες ακόμη.
Τώρα αν μας ρωτήσετε για μετά το Καλοκαίρι, αυτό που εμείς έχουμε να πούμε είναι ότι είμαστε πολύ απαισιόδοξοι.

3 σχόλια:

  1. Τι έχουν να πουν τώρα όσοι πολιτικοί ισχυρίζονται ότι η ιδιωτική πρωτοβουλϊα και μόνο μπορεί να φέρει καλύτερα την οικονομική ανάπτυξη και ότι το ολόκληρο κράτος δέν μπορεί να κάνει επιχειρήσεις.
    Εδώ το κράτος μας μπορεί ν' αντιμετωπίσει και να υπερασπϊσει την Εθνική μας κυριαρχία και δέν μπορεϊ στ' αλήθεια να φτιάξει μία τράπεζα δημόσια και κρατική ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να ποϋνε κι αυτοί , τι να πούμε κι' εμείς
    σημασία έχει ότι δέν μας ακούει κανένας και κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σημασία αυτή τη στιγμή έχει ότι οι υπάλληλοι υπερβαλλουν εαυτό για να εξυπηρετησουν όσο περισσότερο κόσμο γίνεται. Κατά τα λοιπά είναι αστοχο το παράδειγμα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και φυσικά το επιχειρειν προϋποθέτει εξορθολογισμο στην λειτουργία του. Αυτό έχει εφαρμογή και στις τράπεζες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.