Σοβαρό τροχαίο στα Υδροφίλια, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου από την βροχή.


Του κ. Παναγιώτη Στάικου.

Σήμερα περί ώρα 11:00 π.μ. με παίρνει τηλέφωνο o κύριος Γρίβας Δημήτριος, ότι στα Υδροφίλια πριν το λατομείο Παπαγιαννόπουλου, έχει γίνει ένα σοβαρό τροχαίο και ενώ είχαν πάρει τηλέφωνο στο Κ.Υ. για ασθενοφόρο δεν είχε πάει ακόμη.
Παρά το γεγονός, ότι δεν το έχω ετοιμάσει τελείως, όπως θέλω εγώ, αφού περιμένω και τον απινιδωτή παίρνω το αυτοκίνητο της αυτοοργάνωσης και του εθελοντισμού, όπως το ονομάζω και σε 10 λεπτά ήμουν εκεί, αφού το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας έφθασε μετά από 15 λεπτά από εμένα, με τον οδηγό του Δήμου από τα 8μηνα και μια γιατρό του Κ.Υ.
Αφού έλεγξα τα ζωτικά σημεία των δύο νέων κοριτσιών, που ήταν τραυματίες μέσα στο αυτοκίνητο και ήταν όλα καλά, απεγκλωβίσαμε την συνοδηγό και την βάλαμε στο δικό μου «ασθενοφόρο» και την πήγα στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, η οποία είχε κτυπήματα στα πλευρά και την οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης. Είναι δε το τρίτο περιστατικό που διακομίζει, εννοείται εντελώς δωρεάν.
Την οδηγό, η οποία φαίνεται δεν φορούσε ζώνη ασφάλειας και είχε σφηνώσει στον χώρο του φρένου με σπασμένο πόδι, δεν μπορούσε να απεγκλωβιστεί και περιμένανε την Πυροσβεστική, η οποία έφθασε πολύ γρήγορα και την απεγκλώβισε και την πήρε το ασθενοφόρο του Κ.Υ., με το οποίο συναντηθήκαμε λίγο πριν το Λεσίνι, όταν εγώ γύριζα. 

Αστακός 27/7/2017 

Παναγιώτης Στάικος
Ιατρός







1 σχόλιο:

  1. Οι τραυματισμένες του χθεσινού τροχαίου στον Αστακό είναι μια χαρά στην υγεία τους.
    Η οδηγός χειρουργήθηκε στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Μεσολογγίου στο γόνατο και είναι μια χαρά στην υγεία της .
    Η συνοδηγός την οποία διακόμισα εγώ είχε κάταγμα στην λεκάνη και επειδή είναι Νοσηλεύτρια στον Ευαγγελισμό ,υπέγραψε και έφυγε για την Αθήνα .
    Αστακός 28/7/2017
    Παναγιώτης Στάικος
    Ιατρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.