Ο πίνακας των αιτούντων που έγιναν δεκτοί στους Παιδικούς Σταθμούς και τα ΚΔΑΠ του Δήμου Ξηρομέρου.


Εκδόθηκαν σήμερα Τρίτη 4.7.2017 τα οριστικά αποτελέσματα των δικαιούχων του προγράμματος ''Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής 2017-2018''.
Το Blog μας αναρτά τον πίνακα σε pdf, αυτών που η αίτηση τους έγινε δεκτή για τους Παιδικούς Σταθμούς και τα ΚΔΑΠ του Δήμου Ξηρομέρου.
Για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, στον πίνακα αυτό δεν εμφανίζονται το ονοματεπώνυμο της αιτούσας/αιτούντος και των παιδιών. Αντί αυτών, εμφανίζονται οι κωδικοί αριθμοί, που έχουν δοθεί από την ΕΕΤΑΑ.
Δείτε εδώ το σχετικό αρχείο pdf.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.