Ευχαριστήριο από καρδιάς προς τον ιατρό κ. Αθανάσιο Καραγιάννη.


Η οικογένεια του κ. Παρασκευά Π. Μαρούλη από τον Μύτικα Αιτωλοαλαρνανίας, ευχαριστεί δημόσια και εκφράζει την μεγάλη ευγνωμοσύνη της προς τον ιατρό - χειρούργο κ. Αθανάσιο Καραγιάννη του Γ.Ν. Λευκάδας, αλλά και όλο το προσωπικό της χειρουργικής κλινικής για όλα όσα έκαναν για το ιατρικό πρόβλημα που αντιμετώπισαν.
Ευχόμαστε πάντα ο Θεός να τους έχει καλά αυτούς και τις οικογένειες τους.

Υ.Γ.: Μακάρι σε όλα τα Νοσοκομεία της πατρίδας μας να συναντούμε ανθρώπους και ιατρούς σαν τον κ. Αθανάσιο Καραγιάννη, που με υψηλό αίσθημα καθήκοντος εξασκούν το λειτούργημα του ιατρού, απαλύνοντας τον πόνο των συνανθρώπων μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.