Ευχαριστίες από τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου «Αγκαλιάζω».


Πειραιάς 11 Ιουλίου 2017
Αρ. Πρωτ. 1657
ΟΜΙΛΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Λεωσθένους 21-23, 185 36 – Πειραιάς
Τηλ. 210 41 81 641 Fax 210 45 35 343
e-mail:  oekk@otenet.gr
web site:  www.agaliazo.gr
Προς: Τον Δήμαρχο Ξηρομέρου, 
κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη
Κοιν.: Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μύτικα, 
κ. Ιωάννα Βέρρη 
Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε.
Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Εθελοντών Kατά του Καρκίνου - ΑγκαλιάΖΩ σας ευχαριστεί θερμά για την στήριξή σας στην υλοποίηση της δράσης για τον Καρκίνο του Δέρματος και το Μελάνωμα, που πραγματοποιήσαμε στο Μύτικα στις 17 Ιουνίου, στα πλαίσια πανελλήνιας ενημερωτικής καμπάνιας, και την παραχώρηση εκ μέρους σας αίθουσας για την ενημερωτική ομιλία και την εξέταση του κοινού.
Η συμπαράστασή σας ενδυναμώνει τις προσπάθειές μας για ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, ιδιαίτερα στην συγκεκριμένη δράση μας, που αφορούσε στους αγρότες και στους αλιείς, οι οποίοι, λόγω της φύσεως της εργασίας τους, εκτίθενται ιδιαίτερα στην ηλιακή ακτινοβολία.
Σας γνωρίζουμε ότι στην εκστρατεία μας αυτή πανελλαδικά παρακολούθησαν περίπου 250 άτομα, εξετάστηκαν 503, εκ των οποίων 87 παραπέμφθηκαν για περαιτέρω εξέταση, χαρτογράφηση σπίλων, ή αφαίρεση.
Σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι, υγεία και επιτυχία στο έργο που επιτελείτε και ελπίζουμε να σας έχουμε αρωγούς και σε άλλες δράσεις μας στο μέλλον. 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.