Τοποθέτηση σήμανσης στην παραλία του λιμανιού του Μύτικα.


Πηγή: https://noma2013.blogspot.gr

Σημάνθηκε με σημαδούρες η παραλία του λιμανιού του Μύτικα, από το μπαστούνι του λιμανιού έως και το σημείο που ανέμιζε παλαιότερα η γαλάζια σημαία. Με έξοδα του Ναυτικού Ομίλου Μύτικα - Αλυζίας αγοράστηκαν 15 σημαδούρες και 150 μέτρα σκοινί (τα περυσινά εκλάπησαν το Σεπτέμβριο), και η τοποθέτηση έγινε από  από τον κ. Δημήτρη Παπανικόλα (Γιαμάς), τον οποίο και ευχαριστούμε δημόσια. Μάλιστα πρόσθεσε και ο ίδιος επιπλέον σημαδούρες.

1 σχόλιο:

 1. Αφού αρνείται η Διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Ξηρομέρου να δώσει εξηγήσεις και απαντήσεις σε δικαιολογημένες αμφιβολίες και απορίες για το μεγάλο θέμα που αφορά το καθαρισμό του λιμανιού της κοινότητας του δήμου μας,
  ας απαντήσουν στην τοπική μας κοινωνία για το θέμα και εφόσον γνωρίζουν, οι αιρετοί-δημοτικοί σύμβουλοι της Δημοτικής Ενότητας Αλυζίας :
  -Με ποιό τρόπο πραγματοποιήθηκαν και εάν πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες στο λιμάνι ?
  -μέσω του ανάδοχου του έργου καθαρισμού του λιμανιού ? ή
  -μέσω του συνεργείου εργαζομένων του δήμου μας.
  Ευχαριστώ !
  Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
  Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.