Βρέχει κλήσεις στο λιμάνι του Μύτικα αυτή τη στιγμή.


Στο λιμάνι βρίσκεται αυτή τη στιγμή η κινητή μονάδα της Αστυνομίας και μοιράζει κλήσεις. Εμείς δίνουμε τα συγχαρητήρια μας και επικροτούμε τη πρόθεση της κάθε ημέρα να περνά από το λιμάνι του Μύτικα και να κόβει κλήσεις, γιατί το κακό έχει παραγίνει.
Κάποιοι έχουν αποδείξει πολλά χρόνια τώρα ότι δεν παίρνουν από λόγια και έχουν παρκάρει μονίμως πάνω στο λιμάνι θεωρώντας το την εύκολη λύση, χωρίς να τους νοιάζει για τα πολλά προβλήματα που δημιουργούν.
Το βλέπουμε ο λογαριασμός να φτάνει το χιλιάρικο ευρώ την επόμενη εβδομάδα, και τότε ίσως δεήσουν να πάρουν τα αυτοκίνητα τους. Πληροφοριακά, χώροι για παρκάρισμα υπάρχουν πολλοί.

3 σχόλια:

 1. δώσε πόνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ Κ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΙΓΥΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ.ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ Κ ΒΡΟΜΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΑΠΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΑ ΤΗ ΠΑΛΙΟΒΑΡΚΑ.ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε τώρα που σφιγγονται για λεφτά θα γίνει κι αυτό

   Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.