Σε λαχειοφόρο ένα πανέμορφο scooter από τον Ηρακλή Αστακού.


Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Αστακού κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018 θα αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία Αιτωλοακαρνανίας και εκ των πραγμάτων θα έχει αυξημένες αγωνιστικές και οικονομικές υποχρεώσεις.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά, θα στηριχθούμε στο υπάρχον δυναμικό, δηλαδή στους ποδοσφαιριστές που ανέβασαν την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία, με κάποιες προσθήκες στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, ενώ τα οικονομικά μας, που θα είναι σχεδόν διπλάσια από πέρυσι, η Διοίκηση θα κάνει προσπάθεια να τα εξασφαλίσει απευθυνόμενη στους φιλάθλους που πάντα στηρίζουν την ομάδα και σε συμπολίτες μας (χορηγούς) που έχουν την οικονομική δυνατότητα να προσφέρουν περισσότερα στην ομάδα. Βεβαίως θα απευθυνθούμε και στο Δήμο Ξηρομέρου, κυρίως για την ολοκλήρωση των υποδομών του γηπέδου. Ήδη τα αποδυτήρια με τη βοήθεια του Δήμου ολοκληρώνονται.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΗΡΑΚΛΗ σε μια πρώτη προσπάθεια για οικονομική ενίσχυση αποφάσισε να κληρώσει σε λαχειοφόρο αγορά ένα SCOOTER SYM ORBIT II 50. Οι λαχνοί θα διατεθούν από τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας, αλλά και οργανωμένα στην παραλία του Αστακού τον Αύγουστο. Ο τυχερός αριθμός θα είναι ο τριψήφιος λαχνός που θα είναι ίδιος με τα τρία τελευταία ψηφία της κλήρωσης του λαϊκού λαχείου της 05/09/2017.
Απευθυνόμαστε στους φίλους του ΗΡΑΚΛΗ και τους ζητάμε τη βοήθειά τους ώστε η ομάδα να σταθεροποιηθεί στην Α΄ κατηγορία και μέσα από ένα ποιοτικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα να δώσει τη δυνατότητα στους νέους της ευρύτερης περιοχής να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και, γιατί όχι, να πρωταγωνιστήσουν και να διακριθούν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.