Παρασκήνια Δήμου Ξηρομέρου: Αληθεύει ότι κόλλησε η έγκριση του δανείου των 1.107.000 €;


Αρκετές ημέρες έχουν περάσει από τότε που το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου ψήφισε τους όρους σύναψης του τεράστιου δανείου του 1.107.000 € και η εκταμίευση του δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί.
Μήπως λέμε εμείς συμβαίνει κάτι που δεν γνωρίζουμε; Μήπως πιθανόν, όπως μας λένε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μας, το δάνειο έχει κολλήσει και δεν εγκρίνεται η εκταμίευση του;
Σε λίγες ημέρες, αν η πληροφορία μας αληθεύει, πιστεύουμε ότι θα ξέρουμε, και αν αυτό έχει συμβεί εμείς θα αναφωνήσουμε, ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ, και ο λόγος που το λέμε αυτό είναι προφανής.
Δάνειο για να συνεχίζουν κάποιοι απρόσκοπτα να καταστρέφουν οικονομικά τον Δήμο Ξηρομέρου, όχι παρακαλώ πολύ δεν θα πάρουμε.
Νοικοκυροσύνη στα οικονομικά, όπως κάνουμε όλοι στα σπίτια μας είναι η μοναδική λύση......., και στον Δήμο μας σηκώνει πολύ πολύ νοικοκυροσύνη..., πιστέψτε αυτό που σας λέμε....

3 σχόλια:

  1. νοικοκυροσυνη να μην γινουμε ρεζιλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παράξενο φαίνεται να μήν πάρει ενας πτωχευμένος δήμος δάνειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα τα γραφεις. Αληθευει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.