Παναγιώτης Στάικος: Όταν κάποιος αντιλαμβάνεται την υπερβολή ή το λάθος, πρέπει να ζητάει συγνώμη.


Του κ. Παναγιώτη Στάικου.

Όταν κάποιος αντιλαμβάνεται την υπερβολή ή το λάθος, πρέπει να ζητάει συγνώμη. Αυτό ισχύει πολύ περισσότερο για τα πολιτικά πρόσωπα. Έτσι λοιπόν αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από τον κύριο Λυμπεράτο για την τελευταία παράγραφο της απάντησής μου (αναφέρεται  στο κείμενο του εδώ), η οποία πιστεύω, ότι ήταν υπερβολική και θα μπορούσα να την είχα αποφύγει.
Η συγγνώμη έχει μεγαλύτερη αξία όταν εκφράζεται και εν τοις πράγμασι, πράγμα για το οποίο θα φροντίσω και στο μέλλον.
Δυστυχώς όταν συνεχίζεται μια συκοφαντία από κάποιους για τους αμιαντισωλήνες από το 1987 και για τους οποίους δεν είχαμε καμία εμπλοκή ούτε εγώ, αλλά ούτε και ο κύριος Λυμπεράτος, βρίσκεσαι σε πίεση και μπορείς να υποπέσεις στο λάθος. Πράγμα για το οποίο ο λαός της περιοχής με επιβράβευσε στις επόμενες δύο εκλογικές αναμετρήσεις του 1990 και 2006.
Κοιτάξτε που έφθασε η συκοφαντία και η ανοησία, όταν κάποιος πριν από λίγες ημέρες με κατηγορούσε ότι δεν έκανα κάτι για την Παπαδάτου, όταν είναι γνωστό, ότι όταν ήμουν Δήμαρχος Αστακού, η Παπαδάτου ανήκε στον Δήμο Φυτειών.
«Κύριε Στάικε δεν νομίζω ότι το θέμα τον πολιτών είναι τα 5×5 μη τρελαθούμε. Θα σου πω λοιπόν για τη Παπαδάτου. Ως Δήμαρχος τι κάνατε για τη Παπαδάτου; Τίποτα. Έχω αμφιβολίες και αν ξέρετε και που είναι.
Εμείς εδώ στην Παπαδάτου δεν θέλουμε 5×5, άλλα λίγο φωτισμό στη κολόνες, που δεν υπάρχει λάμπα για λάμπα και παρακαλάμε.
Εμείς δεν θέλουμε 5×5, άλλα έχουμε ανάγκη να καθαριστούν τα αρδευτικά κανάλια στη Λίμνη Αμβρακία, που έχουν να καθαριστούν πάνω από δέκα χρόνια, όπως και να λειτουργήσουν οι αντλίες που τα γέμιζαν με νερό, που είναι δίπλα, με αποτέλεσμα χιλιάδες στρέμματα παραγωγής με διάφορα να έχουν καταστραφεί, όπως και κτηνοτροφικές μονάδες.
Εμείς δεν θέλουμε 5×5, θέλουμε να ανοιχτούν οι αγροτικοί δρόμοι, που και αυτοί πάνε δεκαετία ακαθάριστοι, όπου σε λίγο θα πηγαίνουμε με γαϊδούρια στα χωράφια μας.
Εμείς δεν θέλουμε 5×5, θέλουμε όταν έρχεται κάποιο μηχάνημα για καθαρισμό δρόμων, να μη το παίρνει ο Πρόεδρος για το χωράφι του μονό, το ίδιο όταν ρίχνονται τσιμέντα, δεν είναι μόνο για τον Πρόεδρο.
Για το θέμα της Αμβρακίας, που είναι πολύ μεγάλο ζήτημα για χωριό μας, σε λίγες μέρες θα έρθει και αγωγή προς το Δήμο και τη Περιφέρεια, να δούμε τελικά ποιος τι γίνεται.
Κύριε αληθεύει ότι δώσανε γύρο στα 15 με 20 χιλιάρικα για βάψιμο του σχολείου Παπαδάτου, γιατί μου έχει έρθει ένα τιμολόγιο στα χέρια μου.
Μήπως γνωρίζεται πόσα λεφτά παίρνει ο Δήμος για τη λίμνη Αμβρακία, που είναι και Νατούρα περιοχή και έχει καταπατηθεί από άκρη σε άκρη;
Για όλα αυτά υπάρχουν στοιχεία, έγγραφα κτλ όπου σιγά σιγά θα τα βλέπετε μπροστά σας.
Κάντε λοιπόν τα παραπάνω και αφήστε τα 5×5».
Σχόλιο σε ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS, 10 Αυγούστου 2017 - 12:36 μ.μ. 

Κύριε Λυμπεράτε μαζί με την συγνώμη μου, σας εύχομαι υγεία προσωπική και οικογενειακή και χρόνια πολλά για την κόρη σας, που γιορτάζει σήμερα.

Αστακός 15/8/2017

Παναγιώτης Στάικος

5 σχόλια:

  1. κ. Σταίκο,
    Εσείς οι πολιτικοί τα βρίσκετε μεταξύ σας, στους διαδρόμους της εξουσίας.
    εμείς οι άλλοι τι φταίμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΧΩΡΙΣΑΝ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ " ΚΑΦΕΝΕΙΑ "
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΛΛΑΞ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    ΦΕΣΩΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ -ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΑΓΑΝΙΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ
    ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο πολυ απλο ερωτημα επι ποιου κοινοταρχη αστακου εγινε το δικτυο με αμιοντοσωληνες υπαρχει απαντηση????
    Ο κυριος λυμπερατος με επικαλουμενος εγγραγα ειπε καθαρα ποιος. Ο κυριος σταικος ειπε πολλα αλλα τελικα κατεληξε σε μια σθγνωμη και οτι δεν φταιει ουτε αυτος ουτε ο λυμπερατος.
    Τελικα με ποιου υπογραφη απο την κοινοτητα αστακου εγινε το δικτυο αμιοντοσωληνων θα μας πει καποιος????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς 10.14
    Ένα ερώτημα είναι αυτό που όμως δεν ενδιαφέρει κανέναν πλέον.
    Το δεύτερο και ουσιαστικό ερώτημα είναι εάν κατά τη διάρκεια των τριάντα περίπου ετών λειτουργίας του δικτύου ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ τμήματα των αμιαντοσωλήνων.
    Επ´αυτού μπορεί να μας απαντήσει κάποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρώτον δεν έχω χάσει τίποτα για να ψάξω να το βρω με κανέναν.!!!!
    Εγώ δεν χώρισα ποτέ τους Ανθρώπους σε μπλε ή πράσινους και σας θυμίζω ότι όταν το 1990 όταν το ΠΑΣΟΚ πήρε 36% και η ΝΔ 48% εγώ πήρα 60 % , άρα με είχε ψηφίσει η μισή ΝΔ..!!!
    Το δίκτυο με αμιαντοσωλήνες κατασκευάστηκε από την ΕΤΒΑ, για τις ανάγκες των τότε Διαλυτηρίων πλοίων και δεν μπήκε Καμία υπογραφή από κανέναν Κοινοτάρχη.
    Από όσο γνωρίζω οι αμιαντοσωλήνες δεν έπαθαν ποτέ βλάβη, παρά μόνο τα μεταλλικά τμήματα στα γεφύρια ,τα οποία σάπισαν και χρειάστηκαν αντικατάσταση.
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.