Παραίτηση του ενός από τους δύο δικηγόρους που όρισε ο Δήμος Ξηρομέρου, από την υπόθεση των υπεξαιρεθέντων τελών του τέως Δήμου Αλυζίας.


Με σχετική απόφαση της Ο.Ε. του Δήμου Ξηρομέρου, στις 28 Φεβρουαρίου 2017, ορίστηκαν δύο Δικηγόροι για παράσταση Πολιτικής Αγωγής στην υπόθεση των υπεξαιρεθέντων τελών του τέως Δήμου Αλυζίας (δείτε εδώ).
Ασφαλείς και διασταυρωμένες πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση μας, μιλάνε για παραίτηση του ενός από τους δύο δικηγόρους από την υπόθεση, εδώ και πάρα πολύ καιρό, και μάλιστα έχει σταλεί και σχετική επιστολή στον Δήμο Ξηρομέρου για τους λόγους της παραίτησης, οι οποίοι είναι η αδυναμία τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον άλλο συνάδελφο του Δικηγόρο.
Θυμίζουμε ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση διώκεται ποινικά και ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης (δείτε εδώ).
Δική μας γνώμη είναι ότι η υπόθεση είναι στη δικαιοσύνη στο στάδιο της κύριας ανάκρισης και αυτή θα αποφανθεί. Μέχρι τότε υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας για όλους και καλό είναι κάποιοι να μην βιάζονται να βγάζουν συμπεράσματα και πορίσματα.
Βέβαια δεν είναι δυνατόν να μην επισημάνουμε την χαρακτηριστική κωλυσιεργία στην υπόθεση, η οποία είναι φανερή στον καθένα, και να τονίσουμε ότι για όσους παρεμβαίνουν προς αυτή τη κατεύθυνση, παίζοντας το καλό όνομα τους, τη φήμη τους και την καριέρα τους, «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.