Ατύχημα πριν λίγο στη διασταύρωση Αστακού - Βόνιτσας - Μύτικα - Κανδήλας.



Πριν λίγο σημειώθηκε ατύχημα στο κόμβο Μύτικα - Κανδήλας - Αστακού - Βόνιτσας, με σύγκρουση ενός Ι.Χ. ερχόμενου από Αστακό και μηχανάκι που έβγαινε από Μύτικα. Ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένος, όπως φάνηκε από τη πρώτη ματιά, ο συντοπίτης μας που οδηγούσε το μηχανάκι διακομίστηκε με ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αστακού στο Νοσοκομείο Λευκάδας.
Ακόμα μια φορά να τονίσουμε ότι στο Κέντρο Υγείας Μύτικα δεν υπάρχει οδηγός για το ασθενοφόρο και αναγκαστικά πρέπει να περιμένουμε μισή ώρα να έρθει από τον Αστακό κάποιος, αν βέβαια είναι διαθέσιμο.
Το ερώτημα είναι αν αυτή η μισή ώρα ή και περισσότερο, μέχρι να φτάσουν οι πρώτες βοήθειες, αποβεί μοιραία σε ενδεχόμενο σοβαρό ατύχημα ποιος θα αναλάβει την ευθύνη; Φυσικά κανείς από τη πολιτεία. Τι να πρωτοκάνει ένας γιατρός με ένα ασθενοφόρο;
Το μόνο που μας μένει είναι να προσευχόμαστε και βέβαια να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην οδήγηση.
Μια περιοχή για να αναπτυχθεί τουριστικά, πρέπει πρώτα να έχει εξασφαλίσει αυτές τις υποδομές, αλλιώς οι τουρίστες με τα υπερπολυτελή σκάφη τους, τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα και όχι μόνο, περαστικοί θα παραμένουν από αυτόν τον τόσο όμορφο τόπο μας.




6 σχόλια:

  1. Παιδιά προσοχή με την οδήγηση. Προσοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για πλήρη ενημέρωση σας αναφέρουμε ότι το Κ.Υ. Μύτικα εφημέρευε και από την πρώτη στιγμή δύο από τις γιατρούς του βρέθηκαν δίπλα στον τραυματία, δίνοντας του τις πρώτες βοήθειες, χωρίς ο ασθενής να βρίσκεται σε κίνδυνο και αναμένοντας το ασθενοφόρο από το Κ.Υ. Αστακού (από εκεί έχουμε κάλυψη ασθενοφόρου), το οποίο ήρθε σχετικά γρήγορα και επανδρωμένο με γιατρό όπως προβλέπεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΦΑΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΥΤΗ
    ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟ-ΚΟΚΚΙΝΟ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν είσαι σε διασταύρωση Κ δεν κοιτάς η δεν ξέρεις Ποιος έχει προτεραιότητα Τότε καλο είναι να μην οδηγούμε...Ήταν απο απροσεξία το ατύχημα ...καλο θα ειναι ειδικά Τώρα το καλοκαίρι να είμαστε προσεκτικοί ....Γτ δεν μας φταίει ο άλλος να του κλείσουμε το Σπίτι άδικα...Προσοχή κ ειδικά τα δίτροχο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μέχρι τότε προσοχή. Και όχι μόνο στη διασταύρωση αυτή. Αλλά αν μιλάμε για φανάρια σίγουρα ο δρόμος από τα παλιομαγαζα για να βγεις στον κεντρικό θέλει οπωσδήποτε. Καρμανιολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι ξερουμε εμεις απο φαναρια και νομους?
    Ναι γιατι και φαναρια να μπουνε καποιος θα σταματήσει να περιμενει το πρασινο..Δυστυχώς δεν υπαρχει Παιδεία απο ολους μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.