Αρνητική ψήφος σε προμήθειες και έργα του Λιμενικού Ταμείου, από το μέλος του Δ.Σ. κ. Κώστα Γαλάνη.


Στη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου, σε θέματα που αφορούν προμήθειες διάφορων υλικών και εκτέλεση έργων, το μέλος του Δ.Σ. κ. Κώστας Γαλάνης, που σημειωτέον, στις δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με την παράταξη του Δημάρχου και Πρόεδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Γαλούνη, καταψηφίζει και μάλιστα στα επίσημα πρακτικά που αναρτώνται στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» αναγράφεται το παρακάτω κείμενο:
«Το μέλος κ. Γαλάνης Κωνσταντίνος ψήφισε αρνητικά και δήλωσε ότι δεν γίνονται επίσημοι διαγωνισμοί, γίνονται απ' ευθείας αναθέσεις σε συγκεκριμένο εργολάβο, δεν υπάρχουν άλλες προσφορές και τα ποσά τα θεωρεί υπερβολικά. Επίσης, πρόσθεσε, ότι εάν του είχε ζητηθεί προσφορά, θα εκτελούσε το έργο με τα μισό χρηματικό ποσό».
Ο κ. Κώστας Γαλάνης είναι σήμερα Πρόεδρος του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Αστακού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.