Αδύνατο να περάσει το λεωφορείο του ΚΤΕΛ αυτή την στιγμή.


Μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή (05:30 μ.μ.) στον παράλληλο προς τον κεντρικό δρόμο του Μύτικα δρόμο, που ξεκινά από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου και καταλήγει στην κεντρική πλατεία. Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ έχει μποτιλιάρει και δεν μπορεί να περάσει από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.
Το πρόβλημα οφείλεται στο μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων που βρίσκονται παρκαρισμένα αριστερά και δεξιά, σε ένα δρόμο που είναι διπλής κατεύθυνσης, παρά την σήμανση απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης που υπάρχει. Μέχρι καθίσματα για κατοχύρωση θέσεων πάρκινγκ βλέπει κανείς σε αυτό το δρόμο μας ανέφεραν αναγνώστες μας.
Πιστεύουμε ότι κάτι πρέπει να γίνει, γιατί το φαινόμενο είναι πλέον πολύ συχνό.

2 σχόλια:

  1. πλαστικα κολωνακια να μην παρκαρουν... απλο! 5 ευρω το ενα εχει,δεν θελει πολυ μυαλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο τα τοσα ενταλματα δεν εμειναν 100 ευρω να βαλετε πλαστικα κολωνακια??/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.