Ακυρώθηκε η απόφαση της Ο.Ε. του Δήμου Ξηρομέρου, για την εμποροπανήγυρη στον Κουβαρά.


Ακυρώθηκε όπως αναμενόταν από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου, που αφορούσε την διεξαγωγή εμποροπανήγυρης στο Κουβαρά, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί ως συνήθως μέσα στο Νοέμβριο του 2017.
Θυμίζουμε ότι αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη απόφαση ακύρωσης, μιας και το 2014, και το 2015 όσο και το 2016, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση πάλι είχε ακυρώσει τις τρεις σχετικές αποφάσεις του Δήμου Ξηρομέρου, που ενέκριναν την διεξαγωγή της αντί τιμήματος 40.000 €, 30.000 € και 30.000 € αντίστοιχα (δείτε εδώεδώ και εδώ).
Το θέμα ήρθε και συζητήθηκε διεξοδικά στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε 21.7, με την απόφαση στο θέμα να παίρνει αναβολή, περιμένοντας την απόφαση της Αποκεντρωμένης επί της νομιμότητας της αποφάσεως της Ο.Ε., η οποία τελικά ήταν αρνητική όπως αναμενόταν.
Ακούστε τα ηχητικά πρακτικά της ενδιαφέρουσας συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο επί του θέματος εδώ και θα βγάλετε πολύ εύκολα τα συμπεράσματα σας.
Η απόφαση ακύρωσης εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.