Ο αμίαντος, η ουδεμία σχέση μου με αμιαντοσωλήνες, ο καρκίνος και η ώρα του Εισαγγελέα.


Του κ. Παναγιώτη Στάικου.

Στην Δημοκρατία ο κοινωνικός έλεγχος προς τους ασκούντες την όποια εξουσία, δεν πρέπει να είναι απλά ανεκτός, αλλά επιβεβλημένος. Άλλο όμως κοινωνικός έλεγχος και άλλο συνειδητά ψέματα και συκοφαντίες, προκειμένου κάποιοι να προσπαθήσουν να λασπώσουν πρόσωπα και συνειδήσεις.
Παρά το γεγονός ότι όλοι γνωρίζουν ότι ο αγωγός από τον Άγιο Δημήτριο μέχρι το Πλατυγιάλι κατασκευάστηκε από την ΕΤΒΑ για τις ανάγκες των διαλυτηρίων πλοίων, στην θητεία της προηγούμενης Κοινοτικής Αρχής, έχοντας πάντα την ευγένεια να μην αναφέρω το όνομα του τότε Προέδρου της Κοινότητας, ο οποίος βέβαια δεν είχε καμιά προσωπική ευθύνη. 
Αν κάποιοι συκοφάντες, όπως αυτός ο ανώνυμος στις 27/7/2017 (αναφέρεται σε σχόλιο που μπήκε σε άλλο Blog), ο οποίος επανέλαβε για εκατοστή φορά, πως δήθεν εγώ κατασκεύασα το δίκτυο με τους αμιαντοσωλήνες και ποτίζω τον κόσμο με καρκινογόνο νερό, ενώ όλοι γνωρίζουν ότι, το δίκτυο που κατασκευάστηκε στην θητεία μου το 1988 από το Πλατυγιάλι μέχρι και την καινούργια δεξαμενή του Αστακού την οποία τότε κατασκευάσαμε, είναι από πλαστικούς σωλήνες PVC, τότε θα πρέπει να ξέρουν πως δεν θα δείξω καμιά ανοχή και θα είναι υποχρεωμένοι και οι διαχειριστές των Blogs, να συνεργαστούν με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αφού σε διαφορετική περίπτωση, η ευθύνη θα μεταφερθεί εξ ολοκλήρου στους ιδίους.
Επί της ουσίας, εάν οι σωλήνες ύδρευσης από αμίαντο είναι επικίνδυνοι και προκαλούν καρκίνο, η επιστημονική κοινότητα είναι απολύτως σαφής, αφού δεν υπάρχει καμία επιστημονική μελέτη παγκοσμίως, η οποία να αποδεικνύει ή να έχει απλές ενδείξεις, ότι όταν πίνουμε νερό από σωλήνες αμιάντου, κινδυνεύουμε να πάθουμε κάπου καρκίνο.
Ο αμίαντος έχει αποδειχθεί με επιστημονικές μελέτες, όταν εισπνέεται μακροχρόνια προκαλεί στους πνεύμονες μια επαγγελματική νόσο, η οποία λέγεται αμιάντωση, η οποία προκαλεί αναπνευστική ανεπάρκεια και κάποιοι από αυτούς τους ασθενείς, είναι δυνατόν να παρουσιάσουν καρκίνο πνεύμονα. Τελεία και παύλα.
Η ανοχή απέναντι τους συκοφάντες θα είναι μηδενική και τους περιμένει ο πέλεκυς του Εισαγγελέα, όπως και όποιους επιχειρήσουν να τους καλύψουν.
Θα τους ξεσκίσω.!!!!
Ας βρουν εκείνοι τρωτά μου και να με ξεσκίσουν .
Ανοχή τέλος απέναντι στους συκοφάντες.

Υ.Γ.:  Επειδή το πλέον κατάλληλο υλικό σήμερα για σωλήνες ύδρευσης είναι το Πολυαιθυλένιο, όπως ο αγωγός που κατασκευάσαμε την ύδρευση των Βλυζιανών και δεν παθαίνει ποτέ ζημιές, συντάξαμε μελέτη για αντικατάσταση όλου του δικτύου ύδρευσης από τον Άγιο Δημήτριο μέχρι τον Αστακό με πολυαιθυλένιο και η μελέτη ήταν ολοκληρωμένη με περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις και τεύχη δημοπράτησης με προϋπολογισμό το 2010 (7) επτά εκατομμύρια ευρώ, την οποία παραδώσαμε στην επόμενη Δημοτική Αρχή.

Αστακός 1/8/2017

Ευχαριστώ για την φιλοξενία 
Παναγιώτης Στάικος 
Πρώην Δήμαρχος Αστακού

2 σχόλια:

 1. http://www.cancer-society.gr/%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AE-%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82/%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BE%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%AC

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητέ 12:08 το cancer-society.gr ,προς επίρρωση αυτών που γράφω , λέει ότι ο αμίαντος με την εισπνοή μόνο , σε κάποιους ανθρώπους μπορεί να προκαλέσει καρκίνο πνεύμονα και αυτά που λένε οι γιατροί Γκέλης και Δελίδης , δεν παραπέμπουν σε καμία επιστημονική μελέτη παγκοσμίως , πως όταν πίνουμε νερό από σωλήνες με αμίαντο ,κινδυνεύουμε έστω με πιθανότητα μία στο εκατομμύριο να πάθουμε καρκίκνο.
  Απλά αναφέρεται το πάρα κάτω:
  Στην χώρα μας υπάρχουν δίκτυα ύδρευσης με σωλήνες αμιαντοτσιμέντου και θα πρέπει να αναγνωρισθούν οι προσπάθειες του γιατρού Δ. Γκέλη για να μη χρησιμοποιηθούν το 1990 σωλήνες ύδρευσης από αμιαντοτσιμέντο στο δήμο Κορίνθου.
  Ο Γεώργιος Δελίδης είναι καθηγητής Παθολογικής Ανατομικής και τ. Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας
  Παναγιώτης Στάικος

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.