Υπόγειοι κάδοι απορριμμάτων στο Βαθύ Μεγανησίου και μία δική μας επώνυμη γνώμη.



ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Σήμερα στον οικισμό Βαθέως και συγκεκριμένα έμπροσθεν της πλατείας ολοκληρώθηκε η πρώτη τοποθέτηση υπόγειων κάδων απορριμάτων.
Η χρήση τους είναι εύκολη για τους πολίτες αφού χρειάζεται απλά και μόνο το πάτημα του ποδομοχλού. Όταν ο κάδος θα είναι πλήρης τότε δεν θα ανοίγει, έχοντας την κόκκινη ένδειξη αναμμένη (LED) - ''ΓΕΜΑΤΟΣ ΚΑΔΟΣ''.
Το έργο αυτό αλλάζει ριζικά την εικόνα της πλατείας και της παιδικής χαράς έως σήμερα, απομακρύνοντας τυχόν δυσοσμίες από τους κοινούς κάδους απορριμάτων οι οποίοι και αποτελούσαν εστία μόλυνσης και μικροβίων, ειδικά κατά τους θερινούς μήνες λόγω υψηλών θερμοκρασιών.
Είναι υποχρέωση και καθήκον όλων μας να κρατάμε το νησί μας καθαρό.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΑΓΛΑΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να υπάρχει δημοτική αρχή με όραμα, τσαγανό, όρεξη προσφοράς και να ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα, και όχι με τα πεντάρια, τα δωδεκάρια, το πελατειακό σύστημα, τους ημετέρους, τις προεκλογικές συμφωνίες και τις επόμενες εκλογές από τώρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Και μία επισήμανση...., ο Δήμος Μεγανησίου είναι μικρότερος από τον δικό μας Δήμο Ξηρομέρου.

4 σχόλια:

  1. Εδώ μαθαίνουμε με δελτίο τύπου του αντιδημαρχου ότι υπεύθυνη είναι η πρόεδρος και αφού προφανώς εκκριθη ακατάλληλη με δικό της δελτίο τύπου μαθαίνουμε ότι αναλαμβάνει ο αντιδημαρχος. Γενικά οι καταλληλοι είναι απόντες και φαίνεται στο δημόσιο βιο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως τα γραφεις.
    Περι αλλων τυρβαζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απο αυτους που ψηφιζουμε στο δημο , δέν εχουμε μεγαλες απαιτησεις, απλα πραγματα θελουμε να κανουν.
      η προταση για υπογειους καδους ειναι μια καλη ιδεα , εαν ο δημος αρχισει να φτιαχνει τετοιους καδους.και οπως επισης και μια αλλη προταση που εγινε για το γκαζον στα παρτερια του δημου.
      να κουρευεται το γκαζον μία φορα την βδομαδα και να ποτιζεται δυο φορες την βδομαδα.
      τετοιες προτασεις για ενα συγχρονο-νεο και μοντερνο δημο.

      Διαγραφή
    2. Αυτονόητα πράγματα τα οποία αφορούν λίγους. Δυστυχώς. Οι άνθρωποι κρίνονται επιεικώς ακατάλληλοι. Ούτε για τα αυτονόητα δεν κάνουν. Λυπηρό. Πολύ λυπηρό. Για πρώτη φορά στα χρονικά έχει συγκεντρωθεί τόση ανικανότητα μαζεμένη

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.