Επανήλθε το ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Μύτικα.


Του Νικολάου Θωμά Νταή.
σ. Συμβολαιογράφου.

Δεν στέγνωσε η μελάνη από το δημοσίευμά μου, προ μιας εβδομάδας, στο διαδίκτυο με τον τίτλο «ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ» προς τον Αν. Υπουργό Υγείας κο ΠΑΥΛΟ ΠΟΛΑΚΗ και με την….. επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος….. το ασθενοφόρο αυτοκίνητο επανήλθε από τον Αστακό στο Κ.Υ. Μύτικα, στο οποίο και νόμιμα ανήκει.
΄Αρα είχαν δίκιο οι Αρχαίοι ημών Πρόγονοι, που έλεγαν: «συν Αθηνά και χείρα κίνει»! Δίδαγμα σοφό! Δεν πρέπει να καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια μας!
Πρέπει να είμαστε όλοι ενεργοί πολίτες!
Έχω αγωνία πότε θα επανέλθει και το ημιφορτηγό αυτοκίνητο και τι θα γίνει με τον οδηγό του ασθενοφόρου! Τρεις οδηγοί στον Αστακό κανένας στο Κ.Υ. Μύτικα;
Επίσης τι θα γίνει με την αποπεράτωση των εργασιών του νέου κτιρίου του Κ.Υ. Μύτικα! Περιμένουμε τις ενέργειες του κου Υπουργού και της 6ης ΥΠΕ!
Πρέπει να δοθεί ένα τέλος στο ανοσιούργημα της συνεχούς και κατ’ εξακολούθηση υποβάθμισης του Κ.Υ. Μύτικα, παρόλο που πρέπει να έχει προτεραιότητα, λόγω της γεωγραφικής του θέσης με το σύμπλεγμα των δύο νησιών Καλάμου και Καστού, της απόστασής του από τα Νοσοκομεία Αγρινίου, Μεσολογγίου και Πατρών, αλλά και του μεγάλου τουριστικού ρεύματος κατά τους θερινούς μήνες!
Δράττομαι της ευκαιρίας να επανορθώσω το προηγούμενο δημοσίευμά μου ότι: στο Κ.Υ. Μύτικα υπηρετούν ένας ιατρός παθολόγος και όχι τρεις. Οι δύο είναι ανειδίκευτοι και κάνουν το αγροτικό τους ιατρείο.
Το παρόν το υποβάλλω συμπληρωματικά στον κο ΠΟΛΑΚΗ για πλήρη ενημέρωση και από τον οποίο ο κόσμος μας περιμένει σοβαρή αντιμετώπιση των προβλημάτων του Κ.Υ. Μύτικα, πράγμα που αποδεικνύεται με την «δια μαγείας επαναφορά του ασθενοφόρου αυτοκινήτου»… ΙΔΩΜΕΝ!

Μύτικας 18/9/2017

Νικόλαος Θωμά Νταής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.