Εξασέλιδο αφιέρωμα στο αναρριχητικό πεδίο «Μύτικας - Καμπλάφκα Αιτ/νίας», στην έκδοση 2017 του οδηγού «Greece Sport Climbing: The Best Of».

Το εξώφυλλο του οδηγού.
Εξασέλιδο αφιέρωμα στο αναρριχητικό πεδίο «Μύτικας - Καμπλάφκα Αιτ/νίας» περιέχει ο ξενόγλωσσος οδηγός της έκδοσης του 2017, «Greece Sport Climbing: The Best Of», με τα καλύτερα σημεία στην Ελλάδα για Sport Climbing.
Μία πολύ σημαντική έκδοση για το Sport Climbing και φυσικά μιλάμε για μία πολύ μεγάλη προβολή του τόπου μας, μιας και απευθύνεται σε τουρίστες που επιλέγουν να επισκεφτούν την Ελλάδα, γιατί ως γνωστό διαθέτει από τα πιο όμορφα αναρριχητικά πεδία. Επίσης στον οδηγό γίνεται και αναφορά σε ένα άλλο αναρριχητικό πεδίο που διαθέτει η περιοχή μας στο φαράγγι της Βερίνας.
Τον οδηγό επιμελείται ο κ. Άρης Θεοδωρόπουλος, διπλωματούχος Οδηγός Βουνού των ΕΟΟΑ/ΣΕΟΒ, προπονητής Ορειβασίας/Αναρρίχησης Γ' Κατηγορίας ΕΟΟΑ/ΓΓΑ, εκπαιδευτής εναεριτών και συγγραφέας με έδρα την Αθήνα και την Κάλυμνο.
Ευχαριστούμε πολύ τον φίλο Δημήτρη (Τζίμη) Κατσούλα για την παραχώρηση του οδηγού, ώστε να μπορέσουμε να σας παρουσιάσουμε την προβολή μέσα από αυτόν του αναρριχητικού μας πεδίου.
Θεωρούμε την συγκεκριμένη δραστηριότητα μεγάλη προβολή για το τόπο μας, που πρέπει να τύχει στήριξης, γιατί υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις και προοπτικές ώστε να έχει μεγάλη ανάπτυξη, δημιουργώντας στην ευρύτερη περιοχή της Αλυζίας ένα πόλο αναφοράς για τους λάτρεις του συγκεκριμένου extreme sport, με φυσικό επακόλουθο την ενίσχυση του τουρισμού.
Για όσους δεν γνωρίζουν την τοποθεσία του αναρριχητικού πεδίου, σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε πολύ εύκολα να το βρείτε με τη χρήση των χαρτών Google Maps. Έτσι λοιπόν με τον πλοηγό της Google, που όλα τα Smartphones και Tablet με λειτουργικό σύστημα Android διαθέτουν, μπορείτε να βρεθείτε πολύ εύκολα ακριβώς στο σημείο που βρίσκεται το αναρριχητικό πεδίο.

Το αναρριχητικό πεδίο στους χάρτες Google.
Για να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αναρριχητικό πεδίο «Μύτικας - Καμπλάφκα Αιτ/νίας», μπορείτε να κατεβάσετε και να διαβάσετε ένα πολύ χρηστικό οδηγό εδώ.
Το οπισθόφυλλο του οδηγού.

1 σχόλιο:

  1. μπραβο σε ολους οσους συμμετεχουν σε αυτο για την πολυ ομορφη προσπαθεια προβολης της περιοχης
    ευτυχως που υπαρχουν και ανθρωποι που αγαπανε πραγματικα τον τοπο γιατι αν περιμεναμε απο κατι πλλιτικους τοποκους τυχοδιωκτες
    ζητω που καηκαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.